Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не мислев да ве испровоцирам ама некако многу во облаци се кревате.
Ние немаме кај вас-вие немате кај нас но вистинската сила се докажва на неутрален терен а тоа ние ви го покажавме:salut:

haha da da neutralen ama...

I nie ne se kravame na oblaci tuku sme megju 3 najdobri navivacki grupi vo MK...

Tuku ako e vistina deka Teteks pobaral da se igra bez publika...togas zosto go napravija ova baranje...se plasat ili sto e rabotava???

No seuste nema nisto oficijalno taka da seuste ne veruvam deka ke bide bez publika!

Ние немаме кај вас-вие немате кај нас но вистинската сила се докажва на неутрален терен а тоа ние ви го покажавме:salut:

detn4e so tebe pocna da smrdi ovde

Kako i da e Strumica od Tetovo e 4.30 casa so Avtobus a od tvojot grad negde 2 casa ili po malce ne sum siguren ;)

ti dojdea nasite braka pred 2 nedeli i nisto ne mozevte da napraevte CAO

bidi pozdraven so ova slika i so pesnata so go slusase 90 minuti vo sred na Strumica

29e2gki.jpg

Ej batka kako znam jas vo publika smo bile tuka blisku ako si bil na taa utakmica togas podobro znaes i da ne zabraesh pa moze i neznaes koe poblisku TETOVO-strumica ili bitola-strumica i plus kolku beja na stadion so dosle ot strumica i so bea tie lozari i so navivaja za vas i druga atmosfera ima vo gradot koga si vo 1liga i druga atmosfera ima 2 no nije pak pokazafme nasata lubof kon SHKENDIJA da ne odneseja i vo serbija i tamo bi smo otisle a da moese i tamu bi ne odnela samo da bide podaleku ot TETOVO a poblisku do bitola.
Ti moze da gledas prosek na sekoj natprevar koga igra SHKENDIJA i koga igra pelister kolku se puni.ne e rabotata da go punite stadionot samo koga igrate so vardar :nenene:.A slobodno gledaj na internet SHKENDIJA-teteks 2liga kolku bese pun stadionot da ne ti kazem broj dan te zabole glava
SHKENDIJA MBI TE GJITHA:vozbud::vozbud::vozbud:

Ima nekoj info dali e oficijalno toa deka ke se igra bez publika??

Natprevarot treba da se igra so publika ama i kako da e nie ke bideme tamu ako gi zatvorat vratite so skali ke vlagame ako ne doagat Vojvodite neka zivat igracite tie ke go jadat :A:vozbud:

Во Струмица не зборете дека бевте повеке,бидејки бевме во многу помал број и бевте тотално надвикани. Не можете да кажете не бидејки јас како неутралец бев таму.:smir:

Во Струмица не зборете дека бевте повеке,бидејки бевме во многу помал број и бевте тотално надвикани. Не можете да кажете не бидејки јас како неутралец бев таму.:smir:

pa noramlno vo pomal broj be 4 saata i pol e od Tetovo do Strumica a plus tie ckembarite ja imaa podrskata od cela Strumica...vazno nie bevme vo Strumica!

A kazi mi zosto ne sakaa bitolcani da igraat vo Skopje??

Ps:Dajte moderatori iscistete go srbinot od ovde!

detn4e so tebe pocna da smrdi ovde

Kako i da e Strumica od Tetovo e 4.30 casa so Avtobus a od tvojot grad negde 2 casa ili po malce ne sum siguren ;)

ti dojdea nasite braka pred 2 nedeli i nisto ne mozevte da napraevte CAO

bidi pozdraven so ova slika i so pesnata so go slusase 90 minuti vo sred na Strumica

29e2gki.jpg
детенце а ти прајш разлика од 160 км од битола и 200 од тетово па поблиску ни било па вие шо сакате за 3-40 км бевме 7-8 пати поке од вас дај не влегвај па најавувавте 15 автобуси алоо :kesa:

pa noramlno vo pomal broj be 4 saata i pol e od Tetovo do Strumica a plus tie ckembarite ja imaa podrskata od cela Strumica...vazno nie bevme vo Strumica!

A kazi mi zosto ne sakaa bitolcani da igraat vo Skopje??

Ps:Dajte moderatori iscistete go srbinot od ovde!
шо велиш зошто па нормално ке бевте поке па 100 илјади ваши има во скопје тука сте вие и куманово па најди логика а и не е според правилата а вие оти некевте прилеп таму 20 пати поке ке бевме пола битола ке дојдеше

детенце а ти прајш разлика од 160 км од битола и 200 од тетово па поблиску ни било па вие шо сакате за 3-40 км бевме 7-8 пати поке од вас дај не влегвај па најавувавте 15 автобуси алоо :kesa:

шо велиш зошто па нормално ке бевте поке па 100 илјади ваши има во скопје тука сте вие и куманово па најди логика а и не е според правилата а вие оти некевте прилеп таму 20 пати поке ке бевме пола битола ке дојдеше
ej ne mi se zbori vise za ovaja tema no da ne zabraes navivaci ot strumica vi bile i plus tie lozari ot kaj se .a za u skopje vikas blisku e kumanovo a vo strumica site za bas navivaja smo bile vo grat kaj sto se skore site makedonci

400 Чкембари 70 Ајдуци 30 Лозари 50 Балисти
а ти дечко како сакаш 100 илјади албанци во скопје ке дојдат дел да навиват за вас скопјани нема да дојдат за пелистер па од шо мака да сакаме таму да играме а струмица ти е 50 илјади народ и си дојдоја од кај наша страна си има правила во ффм па немавте баш никакво право да барате да играте скопје ко вие одма до вас па се жалевте оти струмица ке играте знаевте дека ке изгубите не ке можевте да манипулирате ко во скоје или тетово

abe so diskutirate bezveza,bila pa pominalo odamna toa.Ako saka nekoj da postira ovde neka kaze nesto interesno sto bi ne interesiralo site,a ne nesto so mu pripaga na minatoto zaboravenoto,a koj saka da trese gluposti neka trese vo svoj fan club.Ne sakam veke da prijavam provokaci,posto gledam i nemaat nekakov efekt,sekoj pat isto sranje se povtoruvaat,a ako provocirame kaj vas ke krenate prasina kako da udrilo atomska.Se nadevam na pocituvanje na gorenavedenite molbi:smir:

SHKENDIJA ja napustija Vebi Alievski i Ertan Hasan....otidoa vo Kosovo!

Vtoriot verojatno videl deka ima mnogu konkurencija pa aj ke si odam jas...za prviot nemam info!

SHKENDIJA ja napustija Vebi Alievski i Ertan Hasan....otidoa vo Kosovo!

Vtoriot verojatno videl deka ima mnogu konkurencija pa aj ke si odam jas...za prviot nemam info!
E fk koga razbraf za ova se zapalif aj za perviot ako ama ertan hasan mn mi se sfigjase kako igrase i za mene bese naj dobriot :toe: ncncncn:toe::toe::toe:
a dal ima nekoe zasiluvanje?

abe mbret ti si isto i vo forumot na Ballistite,sto prasues ovde za zasiluvanjata,koa ke ima ke pisat tamu.Do sega tia kolku sto se:helou:

E fk koga razbraf za ova se zapalif aj za perviot ako ama ertan hasan mn mi se sfigjase kako igrase i za mene bese naj dobriot :toe: ncncncn:toe::toe::toe:
a dal ima nekoe zasiluvanje?

abe Ertan i taka nemase da igra posto gi imame Glavevski,Ersen Sali,Emurllahu,Ferhan Hasani...taka ne sme tenki vo napadot...

za zasiluvanja seuste nema nisto...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom