Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne oficialno adrian cuculi i zekiria ramadan deneska potpisale za skendija a do ponedelnik treba da potpise i armend alimi ako se vistina ovie transferi togas skendija spored mene e najjakiot tim vo makedonija....
Нема шанси Арменд Алими да го земете. 300-400.000 евра бараат Милано за него. Ако можеше така лесно да си отиде, тој до сега ќе отидеше во странство, а не во втора лига

Нема шанси Арменд Алими да го земете. 300-400.000 евра бараат Милано за него. Ако можеше така лесно да си отиде, тој до сега ќе отидеше во странство, а не во втора лига

znaes kolku od dosegasnite zasiluvanja trebale da idat vo stranstvo a sepak se odlucija za Shkendija,pa i vo Shkendija se vo stranstvo,gazdata e avstriec sigurno go znaes ova,i dosega ne znaese sto e stedenje.Znaes kolku barase Suad Zendeli za edno godisen dogovor 120 000 evra,i kaj e sea pa vo Shkendija,pa Burhan Emurllahu,pa Ersen Sali.No da pocekame,vremeto ke pokaze:smir:

Ako sakash da znaesh Shkendija e serceto na site kllubovi ALLBANSKI taka i BALLISTITE nie sme pervi.Igraqite koga igraa vo Shkendija adrenalinot im se pokaquva kako da igraat za reprezetacija na:vozbud::vozbud::vozbud: ALLBANIJA:vozbud::vozbud::vozbud:
Na nif im e cest da igraat vo SHKENDIJA ako treba i bes pare
I sakaat da vi pokazat deka mestoto na SHKENDIJA e vo 1liga
I toa ce vi dokazat
SHKENDIJA MBI TE GJITHA

Ako sakash da znaesh Shkendija e serceto na site kllubovi ALLBANSKI taka i BALLISTITE nie sme pervi.Igraqite koga igraa vo Shkendija adrenalinot im se pokaquva kako da igraat za reprezetacija na:vozbud::vozbud::vozbud: ALLBANIJA:vozbud::vozbud::vozbud:

Ама штета што не играат,пошо ова е МАКЕДОНСКА лига...
За болдираното,кај сте први ???

И според твојот пост сега...Пандев игра во Лацио и треба да се чуствува како да игра за репрезентација ма Италија...не зезај ај...

Нема врска кај и да играа,играат за пари сите во ова време,да зарабобта за леб што се вика...:smir:

Ne e bash take kako sho mislish ti zash ne otide Emurllau vo renova i toa renova e konkurent za shampionska titulla vo perva liga .
Pa dojde vo SHKENDIJA i toa vo 2liga.
Kako sho znam ja i toa plus renava mu nudell poce pare:toe:

Ne e bash take kako sho mislish ti zash ne otide Emurllau vo renova i toa renova e konkurent za shampionska titulla vo perva liga .
Pa dojde vo SHKENDIJA i toa vo 2liga.
Kako sho znam ja i toa plus renava mu nudell poce pare:toe:

Па нели Емурлаху играше за вас пред некоја година...не би отишол кај ривал...:toe:

А јас како што знам,Шкендија му понудила повеке пари и отишол кај шо се парите.

Болдот...ПРВА ЛИГА се пишува...и на кирилица башка треба да се пишува,такви се правилата на форумов:smir:

Па нели Емурлаху играше за вас пред некоја година...не би отишол кај ривал...:toe:

А јас како што знам,Шкендија му понудила повеке пари и отишол кај шо се парите.

Болдот...ПРВА ЛИГА се пишува...и на кирилица башка треба да се пишува,такви се правилата на форумов:smir:

ovde najde da ni kazes pravila:tapp:

Na nif im e cest da igraat vo SHKENDIJA ako treba i bes pare
I sakaat da vi pokazat deka mestoto na SHKENDIJA e vo 1liga
I toa ce vi dokazat
SHKENDIJA MBI TE GJITHA
Проблемот е што Милано не го пуштаат да оди без минимум 300.000

Јас разбирам што значи Шкендија за албанците, ама изгледа ти не разбираш што значат парите и играњето во странство за фудбалерите. Дури и да платат Шкендија 300.000 евра за него, тој како млад и надежен фудбалер и потенцијален репрезентативец би одбрал опција да оди во странство. Таму ќе може да продолжи да се развива и пак ќе биде повикан во репрезентација. А ако отиде во Шкендија каде што ќе игра натпревари против екипи како Миравци, Влазними и Цементарница, него ќе му се уништи кариерата

Проблемот е што Милано не го пуштаат да оди без минимум 300.000

Јас разбирам што значи Шкендија за албанците, ама изгледа ти не разбираш што значат парите и играњето во странство за фудбалерите. Дури и да платат Шкендија 300.000 евра за него, тој како млад и надежен фудбалер и потенцијален репрезентативец би одбрал опција да оди во странство. Таму ќе може да продолжи да се развива и пак ќе биде повикан во репрезентација. А ако отиде во Шкендија каде што ќе игра натпревари против екипи како Миравци, Влазними и Цементарница, него ќе му се уништи кариерата
Jas ne rekof za u stranstfo ja rekof za u MK.da go baraja ot stranstfo toj moze bi otisholl a u MK ne veruvam deka bi smenill SHKENDIJA za druk tim i toa go potferdi:toe::vozbud:

Da kazam nesto za Emurllahu...Renova mu nudese poveke pari...a toj se resi za SHKENDIJA...znaci resi so srce!

No sega poveke ni e potreben eden centralen bek...za Alimi ke pokaze vremeto...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom