Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
treba da se logiram:nesum: ali nema vrska ti veruvam,dobro sea ako ne dojde kaj nas zdravje,ama bas go sakam deteto,sver e

изглеа неможе нерегистрирани да гледаат, затоа ти бара логин. еве што пишува:

Fans_Iliret напиша:
Jumbo напиша:
Fans_Iliret напиша:
Alimi ostanuva vo timot na Slaven Belupo.. :thumbs:
Ова официјално?

99.9 % e gotovo ;)

има и уште ама сеа ме мрзи да копирам се

изглеа неможе нерегистрирани да гледаат, затоа ти бара логин. еве што пишува:

има и уште ама сеа ме мрзи да копирам се

ovia se od Milano navivacite.Epa togas so sreka neka mu e,iako seuste se nadevam da propadne transferot u Belupo.Dobro sea da bideme realni,premnogu dobri zasiluvanja imamo za u 2 liga.taka da nema sto da izgubime ako ne dojde Alimi.Za 1 liga ne se grizam,barem da gi iskoristime ovie zasiluvanja za Kupot.Se nadevam 3 sansa da ni se ostvari:vozbud:

da znam deka Iliret se na Baskimi,ama kazav taka zatoa sto ete Baskimi veke go nema

Blisku sme do dogovor i so golmanot Suat Zendeli!!

Edit: Sepak tesko deka ke se ostvari ovoj dogovor poradi visokite baranja na Zendeli se veli deka bara 120.000 evra po sezona:toe:

Blisku sme do dogovor i so golmanot Suat Zendeli!!

Edit: Sepak tesko deka ke se ostvari ovoj dogovor poradi visokite baranja na Zendeli se veli deka bara 120.000 evra po sezona:toe:

Ни во Србија и Хрватска не даваат толку пари,кај нас,во Македонска лига ке бара толку....:uvo::uvo:

Не е арен изгледа тој...:nesvest:

шо напрај овај бе колку буџетите на 3-4 клуба заедно во 1лига бара пари ццц нездрави кој е овај голман шо држи толка цена да не од косово оти прв пат го слушам

ima bogata kariera,igral i za turski 1ligas,posle u reprezanticata nekoe vreme.Abe vidov po youtube,mnogu dobar e ama sto e premnogu premnogu e.I po moe mislenje neka cuvaat pari za nekoj drug golman za dogodina u 1 liga,i taka sea ne ni treba koj znae kolku golman

Dal go zele oficialno shkendija Ersen Sali ????????????:tapp::uvo::wink:

ima bogata kariera,igral i za turski 1ligas,posle u reprezanticata nekoe vreme.Abe vidov po youtube,mnogu dobar e ama sto e premnogu premnogu e.I po moe mislenje neka cuvaat pari za nekoj drug golman za dogodina u 1 liga,i taka sea ne ni treba koj znae kolku golman

нема во Турција играно а нема ни во репрезентација. дете е на Слога и освен за нив играше и во Албанија за Динамо Тирана, Беса и Аполониа.

нема во Турција играно а нема ни во репрезентација. дете е на Слога и освен за нив играше и во Албанија за Динамо Тирана, Беса и Аполониа.

иначе околу него имаше и еден голем скандал, додека беше конфликтот 2001 го фатија како пука на полицијата.

vidov na youtube career neso turski 1 ligas,i pisuvase deka bil na reprezantaciata mozda bese u21,osven ovia sto gi spomna ti.

Dobro cestito pobeda.
A za igracite ne znam,na nas website gi falija nekoi igraci za dobra igra,inaku nema vrska sepak priatelska e,i sepak igraa protiv sampionite,i protiv eden veke napraen tim.Ovia seuste ne se poznavaat dobro megu sebe.ke vidime sto ke praat na 6 avgust so Teteks:wink:

- Не само Вардар, туку и Победа, Шкендија, Цементарница и Вардар Декамел поради неплатени долгови се суспендирани. Вардар за Васоски, Победа за долгот кон голманот Угреновиќ, Шкендија кон тренерот Смилески, а Цементарница и Вардар Декамел за неплатени службени лица од изминатото првенство. Ако не ги платат долговите нема да можат да играат во новата натпреварувачка сезона - вели Зејди Салиу првиот дисциплинец во ФФМ.

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=672076F1A41EC84E8CEC47FE887E144C

Ако не го платите долгот, нема да ја почнете сезоната...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom