Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eve ova godina ke ja imas cesta da go vidis:helou:

Потпиша за вас????

Се надевам ке одсуствува ради жолти картони !

Три гола пред нашиот натпревар, ке завршат работа!

3 гола = 3 пати соблечување на дрес = одсуствување од утакмица!!!

Потпиша за вас????

da da potpisa,kazav i oficialno.
Armend Alimi e isto taka mnogu blisko do redovite na Shkendija
ako dojde i ovoj e togas stvarno dosadno ke ni bide u 2 liga:pos2:

Потпиша за вас????

Се надевам ке одсуствува ради жолти картони !

Три гола пред нашиот натпревар, ке завршат работа!

3 гола = 3 пати соблечување на дрес = одсуствување од утакмица!!!

:pos2::pos2: e sea me nasmea,ako be brat ne grizi se vie sigurno 2 mesto ke bidete:helou:

se vodat pregovori,seuste nema nisto oficialno,veruvam deka ke se dogovori.
Utre priatelska Makedonija GP-Shkendija od 18:00.Natprevarot se igra vo Gjorce

Abe vi fali uste nekoj za u odbrana. Sto posto ako se raspadne milano ke gi zemete Brando i Statovci:toe:

da tocno e seuste ne pipnale nisto u odbrana.A momentalno slaba odbrana imaat,se zboruva za Cuculi da se vrati povtorno,dobar igrac e.Ostanuva da se vidi,sigurno e deka ke ima novi iminja:smir:

Adrijan go vikaa????? Kaj igra sega toj? A porano igrase za Vlazrimi ili greska sum. Znam deka igrase i za vas nekoe vreme

da tocno igrase u Vlaznimi,posle u Shkendija,pa potoa vo Pobeda ili Milano ne sum bas siguren,ili mozebi kaj dvete.Ja samo edno sakam i ovaj Alimi da potpise,pa neka ne zemaat nisto vo odbrana,nema da ima rabota odbranata:nesvest:

Алими остана во Хрватска на преговори со Славен Белупо, изгледа ќе потпише за нив.

Ардијан Цуцули минатата сезона играше во Милано и моментално е слободен играч, а Статовци и Брандо неможе да играат за Шкендија бидејќи не е дозволено странци во втора лига (од Косово се).

Алими остана во Хрватска на преговори со Славен Белупо, изгледа ќе потпише за нив.

Ардијан Цуцули минатата сезона играше во Милано и моментално е слободен играч, а Статовци и Брандо неможе да играат за Шкендија бидејќи не е дозволено странци во втора лига (од Косово се).

od kaj ti e informaciata?

ke ima na sport sigurno,ama posto stanuva zbor za Shkendija,zadocnuvaat malku novostite."Ne sme tolku vazni" a i vo 2 liga sme:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom