Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пиши Ballistet Tetove 1992 :)

Najdov fala. :)

Гледам сликиве и ги гледам Абдулхеј Полат и Розата со дресови Шкендија на некоја презентација? некој да објасни ако може? :)

Najdov fala. :)

Гледам сликиве и ги гледам Абдулхеј Полат и Розата со дресови Шкендија на некоја презентација? некој да објасни ако може? :)

bea lani mislam u Tetovo Skopje,valjda si cul togas...I taka u Tetovo se sretnaa so prvite luge od Shkendija,koi im podarija i dresovi

Respekt za Ballisti :smir:

Ajde Denes 17:00 site vo stadion ! ! ! Upss Renova e domakin , haha , sea ta ke vidi 12.000 navivaci na Shkendija , posle da ne vikaat? dali sme bile vo uloga na domakin haha :)

NAPRED SHKENDIJA, IAKO SME SAMPIONI , NEMA DA DOZVOLIME DA NE TEPAT , TREBA DA IM VRATIME NA RENOVCI , SE SE SE PLAKA :)

za Ballistite? aJ ke videte i sami so ke ima ... PEEKOOOL

Abe dali ke ja pustite na RenofiX utakmicata greota da ja stavaam li 1 ili ne so vikate Ballisti :salut:

Abe dali ke ja pustite na RenofiX utakmicata greota da ja stavaam li 1 ili ne so vikate Ballisti :salut:

И да сакаат не можат да ја пуштат,им кажавме дека само победа сакаме.

Но не знам можно е да им дадат еден бод.

Честита титулаааа :smir:
Нашава лига изгледа најинтересна е секоја година нов ШАМПИОНИ ,а шампионите од претходната година за отпаѓање во втора лига xD

Каква режијааа... :)

Renova - Shkendija 1:1 ( Namesten Natprevar )

Samo vo 1 poluvreme se igrase fudbal , igravme super , bevme dominanti na teren , o vodevme 0-1 na poluvreme !

Potoa sledese komedija , a vo 2 poluvreme izramnija 1:1 renova , a na kraj Shkendija propusti 2-3 100 % sansi so Buba ! ! !

Sepak , odlicna atmosfera , iako ne ni dozvolija na nasata tribina sepak navivame 90 ' , imase baklji i transparenti ! ! !

^sam kazuvas deka propustivme 2-3 100% sansi.Kakov namesten natprevar

Se gledase ocigledno kako toa sudijata im dozvoluvase na konjite od selo dzepciste da gi skrsat nasite fudbaleri,bez da gi isprati na ladenje.Stanavme sampioni,pobeduvajki timovi,sudii,federacii.Igrata super ,Barcelona ama Tetovska :) onie od renova pravi seljaci od igraci,sram da im e,pocnuvajki od uprava,fudbaleri,strucen stab...kakvi debili,zatoa zal mi padna so ne gi pobedivme

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom