шеф на подземје
зумбулот
- Член од
- 25 август 2010
- Мислења
- 1.213
- Поени од реакции
- 76
hahaahahahah
dipshit
a jas sum zakon za tebe
ti si za mene glusec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hahaahahahah
dipshit
a jas sum zakon za tebe
ti si za mene glusec
mjauuu macko
sto tetovaza imas ama, toa te napravil boss a?
cesto sretnuvam tipovi ko tebe u skopje, ti se plasam mnogu, vase velicestvo :pusk:
pocnuva da smrdi tukahaahahaha .
kako moze tetovaza da me pravi bosss dete , tetovazata samo mi obelezje po koe treba da me poznavas poubavo .
Сега да го повторам прашањето ќе идите Сабота во Битола !?
дали како навивачи со транспаренти или само индивидуално како семкари ?
Се слуша дека ќе сте ја купвале оваа со Пелистере сега дали ќе најдите некој играч ќе видиме сабота :baeh:
haahahaha .
kako moze tetovaza da me pravi bosss dete , tetovazata samo mi obelezje po koe treba da me poznavas poubavo .
"makedonska" mafija?
nee, ulicari i mangupi da, ama mafija ne, gi znam tie kako vas, ti ne ne znaes nas, nitu mene
pa ako se zapoznaeme togas ke vidime kako ke stojat rabotite koj na komu zakon
a pa so se razbiras ti od mafija be mocko eden ,so imas ti so makedonska madfija i kolku taaa e bliska so ruskata i srpskata koj e vodecki .
Nema ja za gluvci da zimam mafijasi ti idam te pukam i te mavam vo kontejner .
Па нели ако се сака све се може и ако имаш муда ??? Не го сваќај како провокација лично кон тебе,туку други ова го имаја пишувано...Rekov deka ke ima so Skopje Ballisti 100% i imase....se navivase !!!!
sega za sabota nemam informaciji za takvo nesto! vo bitola malce po tesko da doagas bez policia ...fakt e ova !!
za kupuvanje prodavanje na utakmici toa nema shansi za ova ja ti garantiram.... ke ve tepame kako sto treba kako sto gi tepavme site ! pozz:smir:
vojvoda vo tetovo nikat ne sum videl protivnicki navivaci da dojdat da go bodrat svojot tim nitu organizirano pa kamoli privatnoПа нели ако се сака све се може и ако имаш муда ??? Не го сваќај како провокација лично кон тебе,туку други ова го имаја пишувано...
Уште едно пршање овие од телајме или како се викаја има шанси да вршат пренос од утрешната утакмица во Битола? Нели со скопје вршеја пренос па би требало и сега кај нас да дојдат ...
Инаку што велите за обична публика стварно на знам кај ќе седат оти со забранта е отоврена само една трибина и треба да седат со нас(меѓу нас) и на гол да се радуваат :helou: малку не изводливо ми е ова ама ај утре ќе видиме што и како ќе биди
Ако издржиме првото полувреме се надевам дека ќе биди интересно до крај :salut: