Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тоа е нивно право колку билети ќе пуштат во продажба,нели тие се домаќини?што и јас не го разбирам,но што е тоа е...

јас и секој од нас сам одлучува колку гости ќе пуштам во својата куќа:toe:

тоа е нивно право колку билети ќе пуштат во продажба,нели тие се домаќини?што и јас не го разбирам,но што е тоа е...

јас и секој од нас сам одлучува колку гости ќе пуштам во својата куќа:toe:

Е тоа е смешното...реално очекував вакви коментари!

Браво...после нека не ја криват ФФМ дека таа не ги сака фудбалските навивачи кога самите не сакаат луѓе на стадион.

Ама причината се знае која е причината поради која не сакаат да пуштат повеќе билети...бидејќи ќе се чуствуваат како гости :)

Види вака...

Се е во ред со тоа што го велиш ти...ама во овој случај е ограничен целокупниот број на билетите.
Не знам дали читаше но велеше вака 2110 билети ќе има за јужната трибина и по 1300 позади головите.Во главната трибина може да влезе кој сака тоа не може да се оспори,и факт е дека ова е масло на управата на тетекс!

Ти не разбираш дека главната трибина не собира повеќе од 2 500, е сеа баш ќе се уверите и дека ако бида продадени 2110 карти дека ќе се напуни трибината (може нема само столчињата што се под ложата) сеа ќе видите дека ги нема тие фамозни 7 000 што викате дека има на секоја ваша утакмица...

Ти не разбираш дека главната трибина не собира повеќе од 2 500, е сеа баш ќе се уверите и дека ако бида продадени 2110 карти дека ќе се напуни трибината (може нема само столчињата што се под ложата) сеа ќе видите дека ги нема тие фамозни 7 000 што викате дека има на секоја ваша утакмица...

За тоа дека ќе се наполни не берам гајле бидејќи и ако не продаваат веќе билети никој нема да остане надвор...милом силом ќе влегуваат.

Ех беее...да дее...мак.спорт секогаш ј апимпла нашата бројка..ц ц ц мора да реагираме барем помалце да викат дека има не оди така!

Ајде бе...

За тоа дека ќе се наполни не берам гајле бидејќи и ако не продаваат веќе билети никој нема да остане надвор...милом силом ќе влегуваат.

Ех беее...да дее...мак.спорт секогаш ј апимпла нашата бројка..ц ц ц мора да реагираме барем помалце да викат дека има не оди така!

Ајде бе...

Ќе се увериш на утакмицава... сеа и карти се продаваат плус, па ќе видимо колку карте се продадени ;)

Значи ваке не одлучила управата на Тетекс утакмицата да се игра у Вторник или Среда туку ФФМ а работата е зошто полицијата неможела да воспостави ред и мир поглупав изговор немам чуено од нив ако неможат да воспостават ред и мир во сабота како ќе воспостават во среда ??? инаку многу ми е криво што утакмицава се игра во вторник/среда работен ден (школо,факс,работа)па се гледаме ;)

e aj druze mala logika od bregalnica 10.000 a nasiot 12.000 ti ako si bil vo stip i vo tetovo treba da a znaes razlikata vidi pogore

Незнам не сум од Тетово.Само постирав линк со доказ кој мислам дека е најверодостоен.

Значи ваке не одлучила управата на Тетекс утакмицата да се игра у Вторник или Среда туку ФФМ а работата е зошто полицијата неможела да воспостави ред и мир поглупав изговор немам чуено од нив ако неможат да воспостават ред и мир во сабота како ќе воспостават во среда ??? инаку многу ми е криво што утакмицава се игра во вторник/среда работен ден (школо,факс,работа)па се гледаме ;)

Инвазија на ученици и студенти ќе има!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom