Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе, тоа го заборавив, миланезите треба да жалат за досудениот пенал и трите бода што ги земавмеБитна победа 5то место дирекно не води во ЛЕ, додека 6то треба да се ебаваат во квалификациите..
Единствено ми се гледа утакмицава ради тој Калафиори, младиот лев бек што го скаат ПСЖ, Јуве и Ман УтдЌе ја биде ли работава или не?
Добар беше. Штета што му го поништија голот изигра супер. Вилар исто добар денес, иако беше не битна утакмицаЕдинствено ми се гледа утакмицава ради тој Калафиори, младиот лев бек што го скаат ПСЖ, Јуве и Ман Утд
Не ја гледав утакмицата, Фузато како одбрани??Добар беше. Штета што му го поништија голот изигра супер. Вилар исто добар денес, иако беше не битна утакмица
Немаше фузато многу работа ама и не направи некоја грешка така да солидно дебиНе ја гледав утакмицата, Фузато како одбрани??
Овој Пероти доби вајлд карта со оваа утакмица све му ебам
Dali onaj so volej ko mana bese calafiori?Добар беше. Штета што му го поништија голот изигра супер. Вилар исто добар денес, иако беше не битна утакмица
Тој беше. Му ја скина мрежатаDali onaj so volej ko mana bese calafiori?
Утре ќе има средба на адвокатите на Фридкин и Палота, во рок од 7 дена можно е да има агримент. Испадна од никаде една Кувајтска групација на чело со човек кој името не му го памтам, а на гугл нема ништо за него, можеби е некој блеф за да Фридкин пушти дополнително уште некој милион.
Смолинг официјално се враќа во Манчестер, јбг добро се снајде кај нас, ама за сумата која ја бараат Манчестер е скап, 20+5мил евра е многу за играч од 31 година. Умтити е понуден на Рома, а со Вертонген се водад преговори.
Незнам од каде ти тоа, али веднаш би се сложил да го видам Сабатини повторно во РомаФридкин ако дојде, доаѓа и големиот Сабатини..