Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ќе видеме вечерва на што ќе личат. Немам големи очекувања, бидејќи сме распашана команда.
Мислев дека ЕДФ лаганица ќе ги добива слабиве екипи, а ние 3 бода на 10 натпревари со слабиве имаме.

Баш ќе видеме вечерва на што ќе личат. Немам големи очекувања, бидејќи сме распашана команда.
Мислев дека ЕДФ лаганица ќе ги добива слабиве екипи, а ние 3 бода на 10 натпревари со слабиве имаме.
По голот се гледа дека фудбалерите намерно губат и го бојкотираат ЕДФ, ова Олсен можеше да го фати, тоа е моја претпоставка, али можеби Ослен е цреп

Немаат желба за играње. Психолог им треба јак.
Од друга страна, очигледно е дека екипата не е комплетна. Не ти е ова Сасуоло, па ајде експериментирај со играчи.

Немаат желба за играње. Психолог им треба јак.
Од друга страна, очигледно е дека екипата не е комплетна. Не ти е ова Сасуоло, па ајде експериментирај со играчи.
Не бе, ја мислам дека бојкотираат[DOUBLEPOST=1544992812][/DOUBLEPOST]Џабе офсајд, па ќе примат, 100% ја губат и ЕДФ си оди :)

Добро бе како може најопасниот играч да гобстава ван позиција??
Ундер ќе игра лево за да Флоренци игра десно крило и ќе нафрлаат само на Шик, тактиката уште сега се знае... бог да чува.. абе стај го Ундер десно а Клајверт лево а Флоренци бек бе, што уште од старт се затвараш, демек ако играт и Флоренци и Сантон ќе ја затворат таа страна, абе мршшш

Formazione #ufficiale
4-2-3-1 Olsen, Santon Manolas Fazio Kolarov, Cristante Nzonzi, Under Zaniolo Florenzi, Schick. #JuveRoma
@SkySport
#SkySerieA

Ја затвори сантон
Туку како е можно бе со топката да не се составиш, а да си прва замена на џеко?
Печен е за да фаќа магла шиков. Кристанте можи да се опрај, ама овој цреп.
Заниоло ми се допаѓа.[DOUBLEPOST=1545513984][/DOUBLEPOST]Подобар е Јувентус нема збор, ама многу гнасна и одвратна екипа! :D
Ај можи до март ќе се опрај екипава.

Последно уредено:
Многу недораснати играчи, неискусни, промашени трансфери, тренер кој не може да се прибере, сето тоа влијае за нашата инфериорна игра против јуве во првополувреме, одамна не сме изгледале волку слаби...

Од Шик конечно се откажувам, поголем флоп и од Итурбе ќе испадне, како пичка игра(дај боже да грешам)

Заниоло ќе биде страшен играч, се гледа тоа уште сега, има талент, техника, самодоверба, трча се залага, има се за да стане јак играч.

НЗонзи полека почна да ме разочарува, ќе треба и партнер на Манолас, како што кажав Фазио веќе не е тој како последните две години.

Мора нешто зимово да купуваат за да се спаси сезоната.

Кога сме кај флоповите, за мене Мончи е најголем ФЛОП

Dali e tocno deka Manolas ima 38 milki otkupna klauzula? :eek:
Да... Гледаат да сменат нешто со продолжување на договорот па ќе видиме...
А Манолас сака Раиола да го земе за агент па можеме да претпоставиме што следи ..

Да... Гледаат да сменат нешто со продолжување на договорот па ќе видиме...
А Манолас сака Раиола да го земе за агент па можеме да претпоставиме што следи ..

Trampa Manolas-Rugani i doplata 5mil.:coffee:

Па нели најдобриот млад дефанзивец беше и како така сега го нудите за замена [emoji28]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Trampa Manolas-Rugani i doplata 5mil.:coffee:
Кога сме кај Ругани секако зимава може да пробаат да го донесат на некоја позајмица .. Или он или Настасиќ можно е да бидат решенијата на задната линија кај што Манолас нема партнер..

Манолас ако не го избркаат како и останатите, мислам дека сам нема да си замине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom