Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Се знаеше дека ќе нема креативност. Средината ни е цврста, но најмалку креативна.
Мора да игра некој од Жерсон или Пелегрини и да му дава задача да ја креира играта заедно со Стротман.
Де Роси и Наинголан се копачи.
Мора да се донесе десно крило. Се запнале за Шик. Не сакам да дојде за 38 милиони евра. Може да се најде за тие пари солидно крило како Промес, а ќе им остане и кусур.
Јас не знам и за со Интер што како ќе биди. Почеток е уште. Можи ќе изгубиме или добиеме, а после тоа ќе наредиме негативни или позитивни серии додека ЕДФ не најде решение за играта.
Добро е што вчера се освоија 3 бода, лоша беше играта. На крајот бодовите се важни, а играта се заборава.
Лани не можевме Пескара да ја тепаме ми се чини. Игравме мн. убав фудбал и 100 шанси креиравме. Ама битно изгубивме бодови!

Бруно Перес го пропушта Интер.. Гооолем проблем сега имаме. Здрав десен бек немаме па мислам дека ЕДФ ќе менува формација, друго чаре нема...

Три десни бека ни еден на лагер немаат ц ц ц

Кој ќе игра десен бек, Раџа Наинголан?[DOUBLEPOST=1503403217][/DOUBLEPOST]Ако игра Раџа десен бек во сабота левото крило во Интер на утакмицата нема да има добра партија:D

Без десна страна ќе ги тепаме :) Пациентела :D
Шала на страна, ама можно е од цименто да не акнат! :)
Овие од управа толку му беше силата. Планираат уште двајца играчи да земат или јок?
Мончи ова-она :) Еден ѓупак од Лестер не можи да земи ебаму гробот кај шо ќе пцојса. :)

Што се запнале толку со овој Шик? Ако дечкото беше во ред ќе завршеше во Јувентус, бидејќи беа најконкретни и желбата негова беше да игра таму. Згора на сѐ даваат 38 милони. Не знам кои планови ги имаат, ама знам дека немаме десен бек за со Интер, немаме десно крило за иљач и ни треба уште еден ЦБ.
Како што гледав предвидувања за составот и формацијата за со Интер црно ни се пишува.
_________________________Алисон_______________________
Коларов_______Манолас_____________Фазио_______Хуан Хесус

Со оглед на високата одбрана, којашто ја поставува ЕДФ, со Фазио и Манолас во тандем има да не избуши Икарди.
Средината без креација и десно крило трупон Дефрел!
Тешко нас.

L94hmgbazXY.jpg

E ako de. Dodeka ne im se stemni nema sansa da se osvestat. Neka ne lupne nekoj od zemja sto porano dodeka ne sme pocnale LS da ne se blamirame tamu.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

И четвртиот десен бек, дечкото од примавера Абдулахим Нура и тој денес се повредил:facepalm:

Абе без десна страна ќе му играме. :)
Перишиќ има да не сакати! :)

Ете го Мончи, два месеци не може да најде десно крило за 30-40мил:confused:

Се надевам пријатно ќе бидеме изненадени до крајот на преодниот рок, а не со некој 20 годишен 'талент' од Лион..

А за купување на цб ќе нема време..:cenzura:

Оваа Рома можеби е најслаба од како се америте тука, а тек наредното лето може да биде распад систем и тотална распродажба, незнам кој ќе ни ја гледа муката во ЛШ кога ќе не рашлакаат и ќе завршиме последни во група..

Ете го Мончи, два месеци не може да најде десно крило за 30-40мил:confused:

Се надевам пријатно ќе бидеме изненадени до крајот на преодниот рок, а не со некој 20 годишен 'талент' од Лион..

А за купување на цб ќе нема време..:cenzura:

Оваа Рома можеби е најслаба од како се америте тука, а тек наредното лето може да биде распад систем и тотална распродажба, незнам кој ќе ни ја гледа муката во ЛШ кога ќе не рашлакаат и ќе завршиме последни во група..

Мислам дека најслаби бевме во времето кога тренер ни беше Луис факинг Енрике :)
Единствено се надевам дека Мончи ќе не демантира. Се надевам дека ќе ги повтори успесите од Севиља. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите. Веројатно си ја знае работата.

Мислам дека најслаби бевме во времето кога тренер ни беше Луис факинг Енрике :)
Единствено се надевам дека Мончи ќе не демантира. Се надевам дека ќе ги повтори успесите од Севиља. Ќе видиме како ќе се одвиваат работите. Веројатно си ја знае работата.
Да, со Луис Енрике бевме најсаби, али правам некој размер со другите тимови, дека сега истите тимови(милан и интер) сега се повеќе скоцкани и појачани

Денеска прочитав дека уште 50 и кусур милиони ќе заработиме од ЛШ со самото учество... Пу мајка,ќерка,жена, сестра, братучедке све да ти е*ем Палота а!! А тебе кулен љут пипер да те пече гзот, семката твоја копучка да ти ја ебем... Го избркавте човекон како куче од зелениот терен кучиња да ве јада.. Ми глумите сериозен тим wooow а еден циган Марез и одбранбен играч саглам неможете да донесете.. Продадовте све што можевте абе да бог да све да ги искоцкаш и Рома нов сопственик да си добие...
Ај чао момци се испразнив..
Извинете...

Da e takov Spaleti da ne napunat pa "mozebi" Amerov kje se osvesti togas !!!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Не бе брат и тогаш нема да се освести. :)
Се сеќавам на почетокот на летото кога навивачите незадоволни коментираа за појачувања, тој ладнокрвно изјави дека навивачите не гледале дека сме засилени. :)
Сега Мончи вика демек 90% била екипата готова. :) Абе циркузи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom