Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Srekja sto stariot trener igra za nas inaku so ovoj ni u 2 liga ne prosperirame :(

ROMA ROMA ROMA

Брат шо игра бе стариот тренер????
Ти знајш што сѐ изнапромашија леверкузен?
На линија ја вадеше барса во последни минути... Среќа само среќа...
Ај да одиме сега во Серија А темата да ги дупчиме дека лапнавме 20 милки...
Уствари ај не, греота сме....

Брат шо игра бе стариот тренер????
Ти знајш што сѐ изнапромашија леверкузен?
На линија ја вадеше барса во последни минути... Среќа само среќа...
Ај да одиме сега во Серија А темата да ги дупчиме дека лапнавме 20 милки...
Уствари ај не, греота сме....
Izvini no jas ja gledav ROMA ne Barsa. Kazav deka igra za nas spored rezultatot ne za igrata.

ROMA ROMA ROMA

Сабатини изјавил дека пласман во 1/8 финалето е битен ради престиж, а не поради економски причини :pos::pos::pos:

Izvini no jas ja gledav ROMA ne Barsa. Kazav deka igra za nas spored rezultatot ne za igrata.

ROMA ROMA ROMA

И јас ја гледав Рома, а не барса, но друг покрај мене ја гледаше барса, т.е. од другар ми е.
Не треба да си дозволи онаква екипа друг да игра за неа

Да му ебам изјава глупа 'Рома не играла лошо' и боли доволно бидејќи во Леверкузен било нерешено, па зошто Леверкузен не постигна уште еден гол, па да видиѓе тогаш што ќе изјавеше кога веќе ќе бевме испаднати, све да му ебам у глупиот французин:mad:

Од мене толку, после ова интервју губам секаква надеж, престанувам да гледам фудбал и се префрлам на пинг понг бидеки очигледно немам појма од фудбал.
https://www.facebook.com/GazzettaGiallorossa.it/videos/900969003332696/
Дали овај е слеп, или ретардиран бе? Дали овај знај што зборува бе? Дали има гледано фудбал во животот овај? Значи последниве неколку утакмици што ја гледам Рома ми се одмили фудбалот ко спорт а овај вика дека е среќен и дека кривицата е во новинарите. Копиле едно потрошивте 300м на трансфери не можите да освоите серија а ни групите да ги помините. 5 години нема Рома спонзор на дресовите 5 ГОДИНИ АЛООООУ. Стадионот нема ни почнато да се гради.

РОСЕЛА ВРАТИ СЕ СЕ ТИ Е ПРОСТЕНО!

Дали некој ги примети на клупата наша со телефоните како седеа на резултати??
Еее абдал еден дојде Бате во Рим да ти се шета на Олимпико :facepalm:
Преклани Вардар не им дозволи полу шанса да направат во Скопје!!
Уште Педерот Француски го остава Шчесни на клупа со Торино зошто пушел!!! Абе човекот цел шлепер КАМЕЛ цигариња заслужува па и џоинт да му свитка сега во соблекувална...
Абдалов се надевам на полу сезона ќе го шутна..
Противник во 1/8 финале само Волфсбург, Зенит или мртвине Челзи.. А и Сити може заш да не само Баерн да не биде а од Реал со оној келнерон немам страв хехе!!!

За жал по кој знае кој пат се покажа Романистите размислуват краткорочно, и не ја гледат целата слика.Рома сега и Рома кога ќе се игра 1/8 финалето ќе се сосема две различни тима.

После изјавата на Палота, очекувам бојкот од страна на хардкор навивачите на Рома, на се што е поврзано со клубот.Значи карти, фаншоп, и на секој можен начин да ги намалат приходите на управата.

Ги читам коментарите и изјавите на поединци од клубот, вклучувајќи го и прецедникот од Америка и се ставам во дилема. Не можам да сфатам дали се слепи, дали се будали или нас не прават будали и слепи. :confused:
Јас да сум на нивно место ќе бегам од новинариве како ѓавол од темјан. Кај срам кркаме, па уште кажува басни од Езоп. :pov:
Типична американска работа значи. Мислат дека пред нив немало ништо на векот. Исто и за фудбалот, мислат дека пред нив немало претседатели и управи и резултати.
Потоа излегуваат фудбалерите и дрндат демек требало да биле сплотени во овие тешки моменти. Види мајката, требало да биле сплотени. Е сега чичко Сантино шо мисли да им кажи. Не треба сплотување курци-палци, треба фудбал играње и срце оставање. :anco:
Минатата сезона мислев дека нема полошо од оние нерешените, ама имало ете. И подобро да не помислувам дека нема полошо од ова, зошто експертот од франција може да не изненади.

Што се однесува до него. Ги има маѓепсано овие од управава со најзлобна црна магија. Толку е красноречив, а патем освен да зборува друго не знае... :facepalm:
За вчера со егзибициите не сакам да коментирам, абе да не знаеш еден тим да мотивираш... Не само што не ги мотивира, туку овај и ги демотивира, т.е. штом го видиш од сабајле одма денот ти го расипува... Се сеќавам кога дојде првата сезона со тоа токи-вокито, абе циркузи, ама бар тогаш никој ништо не очекуваше, за сите беше анонимус. А сега полни со надежи и пари фрлени на трансфери, а сепак ништо.
Никогаш не ја презел вината на себе си, секогаш друг му е виновен... Судии, теренот, врнело грмело, па на крајот Бранко (од Телма) ќе му биди крив... Не сакам веќе ни да го коментирам и фудбал ми одмили и сѐ. Порано и слаби сме биле, ама имаш желба да гледаш натпревар, а сега од шо мораш гледаш, а ич не ти е мило...
И на крај збор два за сречата, т.е. за повредените играчи...
inv.gif
2 години имаме голем проблем со ова и некој мора и на тоа да обрати внимание... Да се случува, но да имаш толку сериозно повредени фудбалери за толку време е алармантно...

Ги читам коментарите и изјавите на поединци од клубот, вклучувајќи го и прецедникот од Америка и се ставам во дилема. Не можам да сфатам дали се слепи, дали се будали или нас не прават будали и слепи. :confused:
И на крај збор два за сречата, т.е. за повредените играчи...
inv.gif
2 години имаме голем проблем со ова и некој мора и на тоа да обрати внимание... Да се случува, но да имаш толку сериозно повредени фудбалери за толку време е алармантно...
Па некој не си ја работи работава во медицинскиот тим на Рома како што треба.Американците со говна, спортот за нив е бизнис, еден респект само за газдите на Ливерпул, сите останати Американци во фудбалот гледат профитабилен бизнис.
И на Рома и фалат играчи што ќе играт со срце, како што ги имавм пред 6 години, кога не зимаа асторономски плати, не торшевме во цел трансфер период толку колку што сега трошиме на еден играч, па пак не јадевме дебакли и игравме убедливо најубав фудбал во Италија.

Decki jas ve svakjam se, no veruvajte ne e do igracite tuku do trenerot e. Nemozes ti da ocekuvas 10 lugje da se prilagoduvaat na tvojata taktika, tuku ti kje ja prilagodis taktikata spored protivnikot i spored svoite igraci. Nemozes bre majku mu e.am da nemas eden asalen centrafor koj kje gi polni napagjacite. Po moe glediste odbranata ni e katastrofa pa mora da se vrakja sredinata nazad a so toa i napadot ustvari igra od sredina. I sto sakas ti koga on vo tekot na cela utakmica trca napred nazad sam i nema koj da mu nafrli. Zosto sme uspesni so Salah i Zervinjo, bidejki im odgovara bas toj nacin na igra posto se brzi. Pjanic posto e nazad im nafrla topki do sredina i ovie sprint u gol. Druga igra nie nemame niti znaeme.

ROMA ROMA ROMA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom