Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Sudnji dan: Roma i Garsija na sve ili ništa: Osmina finala ili krah”, najavljuje tim naslovom meč Đalorosih protiv BATE Borisova na Olimpijskom stadionu. “Rudi pokušava da rastera duhove: Pobeđujemo, nema sumnje. Palota: Ako prođemo, kupujemo nova pojačanja. Džeko: Moja je krivica što ne postižem golove”, prenose se u jednom dahu izjave trenera, predsednika i golegetara Rome. Gazeta ističe i daGarsija mora da prevaziđe negativnu tradiciju koja kaže da nikada nije uspeo da prođe grupnu fazu Lige šampiona.
Hajde Romo”, dominira naslov na rimskom dijalektu (“Daje”, je tipičan izraz koji se koristi u Rimu) prve strane Korijerea kojim se bodre igrači Đalorosih, pre svegaDžeko, Pjanić, De Rosi, Salah i Najngolan, od kojih se očekuje da donesu pobedu protiv BATE Borisova večeras na Olimpiku.
Vraća se Salah, Džeko motiviše ceo tim. Palota na večeri tražio od Garsije prolaz u osminu finala i obećao mu pojačanja”, iznosi se detalj sa večere predsednika i trenera Rome pred meč sa Belorusima.

Ajde Roma samo hrabro do pobeda i Evropska prolet !!![DOUBLEPOST=1449662218][/DOUBLEPOST]Миралем Пјанич одбра пет личности кои му го променија животот. Тоа се Зинедин Зидан, неговиот татко, неговата мајка и неговиот син. На пето место ги стави навивачите на Рома...

„На петото место нема да ставам поединец туку ќе ги изберам навивачите на Рома. Тие ме научија што значи да се биде Романиста. Петта сезона сум тука и се осеќам како Романиста. Исто така, играчите кои подолго време се тука прават да се чувствуваш дека дресот на Рома не е само обичен дрес туку нешто важно за нашиот град. Сега сум прав навивач на Рома и да... сега сум прав Романиста.

Последно уредено:
На Тригориа денес, на дел од ултрасите им бил дозволен а не дел забранет влез.Притоа тие што влегле веднаш го напуштиле тренингот и почанле да пеат песни против управата на Рома.Групата не се дели дури и на тренинг е пораката од ултрасите на Рома до управата.

12241611_10153382835234200_2571064311092336219_n.jpg
12347801_801093223369507_7440696231874199603_n.jpg
12369400_954656091255684_372467042_o.jpg
12355813_954655951255698_1410296016_o.jpg

12356688_1115383798481592_7372883564785725925_o.jpg

Во работен ден, во време кога се работи, полн коп.А вечер на најважниот натпревар до сега ќе имаме празен Curva Sud.Не за новото лого, не за поделба на Југот.

Момци пуштите линк од каналот на Рома за натпреваров??!![DOUBLEPOST=1449693463][/DOUBLEPOST]Majko moja edna polu shansa ne stvorivme :tapp::tapp::tapp:
Neznam dali da se raduvam ili da placam ...Mora kraj da mu se stae na Rudi !!!
Kakvi pichinja covece imamo u ekipa:mad:

Последно уредено:
Откако ја пратам Рома не сме биле послаби. Ако после ова не си оди Гарсија нека се носат у курац и тој и Сабатини и Палота и мајки му!

Немој некој да го лажи умот да кажува овде дека добро е што сме поминале!
Не е добро значи НЕ Е ДОБРО!
Еинствени од групава освен Барса што заслужија да одат е БАТЕ... БАТЕ со буџет колку шкендија им покажа на сите како се игра... И кога губеше губеше достоинствено...
Каде бе со Лукас Диње..... Еј не можам да разберам колку е антиталент дечково за фудбал...
МОЧКОВЦИ ....
Абе слезете му таму нашлакајте ги...
Еден Тадеи кој врска немаше од фудбал за овие е икона... Знаеше како да игра за боите на клубот... Еј Тадеи со фацата како краставица...
Немам веќе нерви да ги гледам... Наполи ќе не протури ...
Каква е бе онаа шарлатанска игра... Фати ја шутни ја.... Им кажал некој на овие дека фудбалот е тимска игра?????
Мочковци...
Немој некој да ги бранел...
Не моркови за овие, КРАСТАЈЦИ треба од подолгите...
Руди кој си ти бе брат??????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom