Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
За сите нервози, болки, за сите удари со бокс у ѕид, за сите екнувања на глава, за тоа што сум тема два дена, затоа што ќе ме поздравува цел град, затоа што треперам до 90та минута, затоа што неможеш да ми пружиш лесна победа.Овој пат песната треба да добие посебна изведба од виолина.

За Пјанич
СЛОБОДЕН УДАР > ПЕНАЛ

[DOUBLEPOST=1445375122][/DOUBLEPOST]Иначе и распоредот е малку глупав... Играме дома со Леверкузен, па во гости со Барса и дома со Бате...
Би било идеално да беше дома со Левер, дома со Бате и гости со „растеретената“ Барса ...

И Дигне за прв пат кумува за два гола,во напад добар во одбрана малку дезориентиран

Смешна одбрана, не заслужуваат осмина финале, никад не биле толкави дупки у одбрана.. Па купи бе еден искусен централен бек, не експериментирај со Ридигер, Манолас има од мене прелазна оцена, да има покрај некој некој постар и искусен бек сето тоа подобро ќе изгледа(при неопоравен Кастан)

Navistina neznam sto da recem a da ne zgresim.. Se vrativme kaj Germanci od 2-0 na 2-4 za da na krajot 4-4 :( Ne zasluzeno ke bese celosno da ni ja svrtat ..
Uff se plasim deka ova isto ke ne koshta kako lani kaj CSKA koga primivme gol vo poslednite momenti ..
Odbranata ni e BORANIJA ,KRIMINAL i neznam uste sto..
Kako samo topkata mu projde pokraj noga na Torosidis kaj 4 gol ..Na 2 nivni gol nasive sebe si se vardea ...
Pjanic snajperist :cuc:
Inace doprva sleduva pekolot na sekoi 3 dena natprevar imame :
25 gosti kaj Fiorentina
28 doma so Udinese
31 gosti kaj Inter
4 doma so Bayer
8 doma so Lazio pa sleduva pauza poradi reprezentaciite..

Еден од најлошите денови на мојот живот.Татко ми под нож се бори за живот, Рома губи 7-1 од Баерн, и ја читаш трагичната вест за загинувањето на татко и син Романисти.Болката од поразот се заборава, но болката да ги изгубиш чедото и сопругот не.Нека почиват во мир.

Еден од најлошите денови на мојот живот.Татко ми под нож се бори за живот, Рома губи 7-1 од Баерн, и ја читаш трагичната вест за загинувањето на татко и син Романисти.Болката од поразот се заборава, но болката да ги изгубиш чедото и сопругот не.Нека почиват во мир.

:(

А не го спомнувате Дигне кој за втриот гол ја пимплаше и ја изгуби топката во опасна зона па Де Роси неможеше да стигне за да после цела одбрана биде во линија а Рудигер да доцни два метра,па по неуспешната офсајд замка да го примаме ..

За четвртиот гол не беше крив Торосидис што топката му поминала под нозе, туку ПОВТОРНО ДИГНЕ кој беше дислоциран( незнаеше кај да тера) па Мехмеди беше оставен сам да поентира ..

Јас не се грижам толку за Дигне, поголем проблем е недостаток на квалитетен штопер во одсуство на неспремниот Кастан и нерешителноста на Руди да го остави Флоренци на позицијата десен бек,а не да го шета насекаде, да не доаѓаме до ситуација Торосидис да е нашиот прв избор на таа позиција или купите десен бек или Флоренци нека игра ..[DOUBLEPOST=1445435207][/DOUBLEPOST]И да, искусен штопер,а не тој Лапотре од Билбао што денеска го споменуваат по медиуми,колку сака нека биде ѕвер детето ипак е дете и е неискусно, кај нас немајќи од кого да учи нема да напредува а ќе се лупнат огромни пари ..
Треба да се начека ситуација како Интер со Миранда, таков дефанзивец ни треба,а има такви кои во вакви натпревари нема да дозволат одбраната да ни биде ваква калакурница, Гарај, Данте се такви, додека Бенатија би бил премија, ќец на десетка..

Последно уредено:
@BorriGol22 имаш поздрав од Рудигер, тако звани, машината!! :pos::icon_mrgr:
mhg3ys.jpg

Тренираат одбрана според инструкциите на Руди Гарсија

Фотографија од тренингот пред мечот со Фиорентина
12037980_569377656548014_8839360043568043021_n.jpg
[DOUBLEPOST=1445789497][/DOUBLEPOST]
10500384_782485338563629_5919966697132183231_n.jpg

Последно уредено:
Ако не примеме гол к*рот ќе си го пресечам..[DOUBLEPOST=1445793141][/DOUBLEPOST](С)АЛАХХХХХ :vozbud:[DOUBLEPOST=1445794889][/DOUBLEPOST]Гази гиии... Најјаки крила имаме!!!

Сега одбраната на тест.

Последно уредено:
:cuc::cuc: Само што копилето Јао мораше да предаде на Салах.Како бе 2 на еден да не предадеш?Лесно можеше да промаши.

Мора Раџа да го повлечи малку зошто ми се чини многу напред оди и простор остава. Ванкур не е стабиле многу и спор е... А Џеко треба да седи на центар, а не да се враќа како централен дефанзивен да игра.
Ајде сега нашата ни одбрана да стегни заби. Нападот си ја заврши работата.

Мораше да го примат.А таман победа од 2-0 резултатот на сликата од Кристијан и Стефано.Како и да е GRANDE ROMA.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom