Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.974
- Поени од реакции
- 8.895
Од клупа еми замисли во игра да е
Тогаш и бонуси лапа

https://vine.co/v/O6EOBJBVZel
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од клупа еми замисли во игра да е
Абе имаме прилично голем ростер, ете утакмици за Ујчан, Санабриа,Паредес, Стротман да се воигра, Кол да не дреми на клупа,секако и за големиот Матиа Дестро(доколку не биде продаден), па и Бориело, имаме играчи со кои и во ЛЕ можеме далеку да стигнеме ..
Али во право си, Сериа А е приоритет !!
Е сега незнам дали се собираа поените од последните 5 години или секоја година имаше поместување, во зависност од собраните поени, во тој шешир си, секоја година се мењаше
После утакмица.
![]()
![]()
Најжално е што се повеќе како човек што беше единствен противник на управата иде ја да ја бранам.Толку се капацитетите на Рома гледајте колку ниско паднавме во врска со болните проблеми кој голман и кој напагач ги бараме.Од секогаш бев против јенките пред се за грбот рак рана за мене али треба да сфатите толку се капацитетите.Јенките гледат на фудбалот како бизнис не се луди како фамилијата Сенси да ризикуват нивен банкрот на фамилијата само да се сопственици и Рома да е јака.Со градбата на стадионот не очекувајте ништо повеќе од Рома која ќе се бори до европските места.Како гледам ако не најдеме и нови спонзори црно ни се пишува периодот кој следува.
Кој дел од ИДЕ ДА ЈА БРАНАМ не го разбирате бе.Не сакам ај навреди да користима али читате цел пост или онака ред па ред.И каде пишува дека освен против логото сум против стадионот бе.Иако мене многу не ми менува дали наш модерен дали Олимпико.Така да ако не знаете да сфатете на што се однесува постот не ни реплицирајте.Секоја чест. Не ми се верува колкав капацитет на песимизам имаш. Плукаш по некој што ти гради стадион, те врати да играш лш, ти го смени стариот грб со нов помодерен, отвара фан шопови, школи, и мн деуги позитивни работи а ти уште ја бараш онаа истрошена Рома пред јенките. Ако мислиш дека за 5 год.... Нема потреба од објаснување. Поздрав
Кој дел од ИДЕ ДА ЈА БРАНАМ не го разбирате бе.Не сакам ај навреди да користима али читате цел пост или онака ред па ред.И каде пишува дека освен против логото сум против стадионот бе.Иако мене многу не ми менува дали наш модерен дали Олимпико.Така да ако не знаете да сфатете на што се однесува постот не ни реплицирајте.