Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Шансата на Дестро во друг терен сигуро ќе беше гол, во ова вештачка трева и многу скока топкта.
Турчинов добар ми се гледа, ќе биде нешто од него.

Составот ни е младина + засилувања. Единствено Бенатија е од прв состав.
Само Пјаниќ и Кастан да играа ќе беше поинаква ситуацијата.
Не се толку јаки Манчестер. ;)

Ромањоли не е за прв состав, мора да стекне искуство. Две грешки направи.
И голман ќе ни треба за брзо време.[DOUBLEPOST=1406409361][/DOUBLEPOST]Учан е добар.

Последно уредено:
Пјанич во свој стил ... :) Го направи поразов да не се чувствува. И го засени голот од Руни.
Скорупски потфрли на голманската позиција.
Мислам да играа двете екипи со првите состави дека ќе до добиевме Манчестер. (ама мислам)
Учан солиден, како и Кеита. Урби незабележлив. На Ромањоли му фали искуство. Паредес не е за оваа Рома, мора под итно да биди позајмен. Итурбе денес слабо играше. На Тоти тешко му се брани пенал, иако ги шутира на истата страна 20 години. И то...
Убав контролен натпревар во секој случај. Против квалитетен противник.
Манчестер сепак мислам дека влезе посериозно во овој натпревар, што не е чудно, бидејќи нив првенството им почнува прилично порано од Серија А.
Нашите имаат простор повеќе да комбинираат, бидејќи имаме уште најмалку 5 контролни натпревари.

Тренингот на Пјанич:

Успешно имплементирано на теренот:

Супер состав имате али уште 9ка ви фали.

Ујчан вчера изигра страшна партија, покажува дека има голем потенција(y)

И по Италијанскиве медиуми има многу позитивни коментари за Ујчан.

Е сега доколку продолжи вака со добри партии, лошо ќе биде што ќе нема доволна минутажа во тимот, игра на позицијата на Пјанич(со подобри карактеристики во дефанзива од босанецот), но незнам колку добро би функцонирал средниот ред со нив двајцата, плус Де Роси да речеме, премногу офанзивно ми изгледа, ем кога ќе се врати Стротман, се помалку шанса ќе има за малиот турчин ..

Е сега доколку продолжи вака со добри партии, лошо ќе биде што ќе нема доволна минутажа во тимот, игра на позицијата на Пјанич(со подобри карактеристики во дефанзива од босанецот), но незнам колку добро би функцонирал средниот ред со нив двајцата, плус Де Роси да речеме, премногу офанзивно ми изгледа, ем кога ќе се врати Стротман, се помалку шанса ќе има за малиот турчин ..
Кога потпиша Погба за Јуве, имаше коментари од типот, зошто го земале Погба, Маркизио си е на таа позиција итн. Сега е друга песна :)

Колку поквалитетни играчи, толку појак тим, повеќе опции, и поголем успех. Ќе му најди Гарсија место, само нека игра добро.

Јас мислам дека Учан ќе биде многу подобар од Пјанич ако продолжи со ваквата игра. Дајбоже Гарсија да најде начин да ги стави двајцата во игра истовремено, ќе растурааат :cuc:

Имате и ЛШ сезонава, тоа се 46 утакмици минимум, заедно со купот, а ваљда и групи ќе поминете, а куп барем 1/4 финале, така да има бајаги утакмици за играње.
Ако е добар, ќе игра, има доволно натпревари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom