Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.973
- Поени од реакции
- 8.882
Кастан го продолжи договорот до 2018год.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
престанаа да ми стигнуваат нотификации од темава па чудно ми падна што никој не пишува, кога гледам 3 страни сум пропуштилНе знам од кај да почнам
Има доста шпекулации но најважно е што следната сезона ќе се задржат најдобрите играчи. Е сега со новото правило што вели дека нема веќе да има пола-пола договори може страшно да се профитира. Нико Лопез и Бертолачи според мене ќе бидат веднаш откупени а дали ќе останат ќе видиме бидејки има доста заинтересирани. Лев бек ќе има 100% еден нов а најверојатно ќе се врати и Хозе Анхел од позајмица за припремите, па после ќе се одлучува дали ќе остане. Сабатини изјави дека секоја позиција ќе биде дуплирана, т.е. ќе има по двајца на секоја позиција а на некои дури и по три квалитетни играчи нешто што фалеше изминатава езона
Се очекува нов спонзор за брзо што значи 15тина милиони плус во касата кои можат да се искористат за играчи. Со нови информации се слушаме подоцна
Ќе го праќате Хрватот Једвај на двегодишна позајмица во Баер Леверкузен. Пред договор сте со Леверкузен. Само не ми е јасно и Леверкузен зошто сакаат толку млад играч кога и таму нема да има доволен број на настапи освен ако го планираат за десната бековска позиција.
Читав дека ќе го лапнете Кеита. Одличен играч, нема играно во Серија А, ама мислам дека нема да биде проблем да се вклопи. Можам да речам, играч како него заслужува голема минутажа, вистински борец, многу работи на теренот. Само, нема уште многу фудбал во него, веројатно, 34 години има, пред крај на кариерата е.