Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Треба човек да се запраша, дали вие пропуштивте шанса да ни се доближите, или ние пропуштивме шанса да се одлепиме o_O

ние се заебаме :(
--- надополнето: 9 февруари 2014 во 22:49 ---
ние се заебаме :(

Последно уредено од модератор:
Lugje ne ocajuvajte kolku da e slab lazio ili Roma ne mozes pred vreme da gi otpises...Ovde i invalid da igra ce stane ce krsi noge i ce trca kako lud..Iskreno ne go gledav 2 poluvreme zaminav na rab no sega bas ke go gledam...So srekja neka ni e vo sreda pa za drugoto cekor po cekor...

Lugje ne ocajuvajte kolku da e slab lazio ili Roma ne mozes pred vreme da gi otpises...Ovde i invalid da igra ce stane ce krsi noge i ce trca kako lud..Iskreno ne go gledav 2 poluvreme zaminav na rab no sega bas ke go gledam...So srekja neka ni e vo sreda pa za drugoto cekor po cekor...
bogami ke vi treba i toa kako sreka.....:)

Треба човек да се запраша, дали вие пропуштивте шанса да ни се доближите, или ние пропуштивме шанса да се одлепиме o_O

И вие и ние. Ама на темава напишавме само за нас, бидејќи за Рома е темава. Како би звучело да напишиме на темава само „Јуве испушти шанса да ни избега“.
--- надополнето: 10 февруари 2014 во 18:11 ---
moze i taka ako uspeete prv ke ti cestitam.....:)

Според тебе шо не очекува в среда? И ме интересира колку си оптимист? :)

И вие и ние. Ама на темава напишавме само за нас, бидејќи за Рома е темава. Како би звучело да напишиме на темава само „Јуве испушти шанса да ни избега“.

so ve ocekuva vo sreda? pa poraz normalno i toa 2-0........

Ја не видов што коментирате, ја ова си го мислев одма после двете утакмици и тука го напишав, а не дека ви го кажав ова дека сте пропуштиле шанса...

Вечерва имаме интересен натпревар со интересен противник кој исто така негува напаѓачки фудбал :) ... И двете екипи играат за гол повеќе така што би требало да гледаме супер натпревар.
Моја прогноза е ГГ3+ :) и се надевам дека Рома ќе се најде во финалето во мај :)

Реваншот помеѓу Наполи и Рома ќе го води судијата кој најмногу пати и судел на Рома.

Од 30 натпревари со Џанлука Роки, Рома има 13 победи, 10 нерешени и 7 порази, но утрешниот натпревар ќе биде прв во купот на Италија за Рома со Роки.

Роки досудил 5 пенали за Рома и 5 против. Доделил 12 црвени картони на противниците и 6 на играчи на Рома.

Наполи со Роки има 7 победи, 3 нерешени и 7 порази. Исто така и за Наполи ова ќе биде прва средба со Роки во купот.

Можна постава:
Napoli (4-2-3-1): Reina; Maggio, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Inler, Jorginho; Callejon, Hamsik, Mertens; Higuain.
Roma (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Destro, Gervinho.
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 17:29 ---

Подобри сме, но вечерва се е во игра, утакмица која тешко би можел да ја предвидам, Рома се јаки, но и со Наполи никогаш не си на чисто .. сепак доколку одиграме јако во одбрана како што умееме, Наполи нема што да бара во финале:icon_lol:

bogami ke vi treba sreka..... u odbrana vecer...:)

пишав доволно е да одиграме во одбрана како што знаеме, како што одигравме барем 80% од натпреварите оваа сезона, не спомнав среќа;)
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 19:45 ---
Роберто Карлос: "Франческо Тоти е најдобриот италијански фудбалер"(y)
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 21:41 ---
Руди Руди, не можеш да започнеш толку важен меч со комбиниран состав и да ги изоставиш Мајкон, Флоренци и Тоти, а да играш со Бастос како лев а Торосидис како десен, тоа единствената причина што примивме гол ... а пропуштените шанси можеби на крај ќе испаднат клучни, да постигневме барем еден гол друго ќе беше ..

пишав доволно е да одиграме во одбрана како што знаеме, како што одигравме барем 80% од натпреварите оваа сезона, не спомнав среќа;)
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 19:45 ---
Роберто Карлос: "Франческо Тоти е најдобриот италијански фудбалер"(y)
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 21:41 ---
Руди Руди, не можеш да започнеш толку важен меч со комбиниран состав и да ги изоставиш Мајкон, Флоренци и Тоти, а да играш со Бастос како лев а Торосидис како десен, тоа единствената причина што примивме гол ... а пропуштените шанси можеби на крај ќе испаднат клучни, да постигневме барем еден гол друго ќе беше ..
dodeka igra torosidis mislam napoli ke dominira kamen ziv e toj grkot so go imate...:)
--- надополнето: 12 февруари 2014 во 22:45 ---
FORZA NAPOLI!! napoli so ima navivaci a osobeno maradona.....koj e ikona vo napoli go nema nikade na drugo mesto.... a roma izgleda ja faka kriza mozno e da go izgubi i 2 mesto ako produzi vaka.......:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom