Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.977
- Поени од реакции
- 8.909
се изнапромашувавме, дали ова ќе биде трета утакмица по ред што ќе ја обрќаме после полувреме ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е за Освалдо и јас се израдував поради тоа... Иначе добра комбинација е тоа пак си радосен што тепаше Рома, ако не тепаа радосен ќе беше пошто ќе ја фатишОсвалдо си дига цена за летоска, добро е тоа
не ја гледав утакмицата, мислев ќе им ги дадеме бодовите на Сиена, па викам си џабе ќе се нервирам, па си вршев други работи.. башка ја играв х2 и ме заеба на спортска
![]()
Ако се будали да продадат таков талент. Има мал пад во формата последните неколку меча, се изнапроаршува многу ама станува збор за одличен играч. Беше капитен на примаверата а минатата сезона растураше во Серија Б- 32 меча 11 голови. 2 настапи за сениорската репрезентација па сега процени дали е добар играчЗбор-два за Флоренци? Има шанса да си замине од Рома во друга екипа од Серија А? Што карактеристики има?
Ако се будали да продадат таков талент. Има мал пад во формата последните неколку меча, се изнапроаршува многу ама станува збор за одличен играч. Беше капитен на примаверата а минатата сезона растураше во Серија Б- 32 меча 11 голови. 2 настапи за сениорската репрезентација па сега процени дали е добар играч![]()
Ако се будали да продадат таков талент. Има мал пад во формата последните неколку меча, се изнапроаршува многу ама станува збор за одличен играч. Беше капитен на примаверата а минатата сезона растураше во Серија Б- 32 меча 11 голови. 2 настапи за сениорската репрезентација па сега процени дали е добар играч![]()
и лани беше прогласен за најдобар млад играч во сериа б !!!
заминување во Милан и трампа за Ночерино не доаѓа во предвид, тоа се чисти глупости, овој романиста тешко дека ќе ја продолжи кариерата во друг клуб !!
Zalim za ispustenata pobeda protiv Pescara sega 60 poeni ke imavme...Nezasluzena pobeda deneska vo sekoj slucaj...No bravo za Osvaldo pokaza deka koga saka da igra e vistinski golgeterОваа треба по некоја логика да ја изгубиме,немаме никакви мотиви, а Фиорентина се бори за ЛШ, а и добар тим се, така да не очекувам победа во никој случај, само сакам да не се обрукат и да примат 3-4 гола, барем за тоа нека се покрижат, Фиорентина знаеше оваа година и на големите екипи да дава по многу голови .. еве официјалниот состав
http://www.youtube.com/watch?v=W6mWl7TsuwQ