Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.977
- Поени од реакции
- 8.909
Се зафркавам прва рата отплатена со 3 поклонети бодови од нашиве...
хахахаха доцна те сватив, во право си

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се зафркавам прва рата отплатена со 3 поклонети бодови од нашиве...
Очигледни се блиските односи на Рома со Палермо, тоа го покажува и ситуацијава со Иличич. А и резултатот од вчера беше ... едноставно Палермо мора да освојува бодови за да се спаси од испаѓање![]()
Што? Иличич во Рома?
Не ја гледав утакмицата, чувам нерви за дербито со Нацио.
Овој е тој што играше во примаверата на Милан? знам дека на времето беше голем талент ама од тогаш не сум го видел како игра.Денес Ди Марцио познатиот новинар на Скај и експерт за трансфери јавува дека Сабатини ќе се сретне со агентот на напаѓачот Аубамејанг(или како точно се вика), играл за Сент Етјен, млад е и го сметаат за надежен, јас лично не сум го гледал, само сум слушал онака дека бил талент ..
Овој е тој што играше во примаверата на Милан? знам дека на времето беше голем талент ама од тогаш не сум го видел како игра.
не не еве гоПојма немам дали бил во Милан, ти да не се помеша со Нианг сега што е во Милан ?
Денеска имаше изјава од неговиот татко кој притоа му е и агент дека Рома биле спремни да ја платат цената од 12-15мил евра која ја бара Сент Етјен ..
За одбраната се спомнува Даглас од Твенте кој на лето ќе биде слободен агент и многу екипи ќе пробаат да го земат, плус Герман Пезела од Ривер Плата кој е уште помлад но многу го почитувам и мислам дека ќе биде одличен дефанзивец ..
не не еве гоhttp://en.wikipedia.org/wiki/Pierre-Emerick_Aubameyang не се изнаигра во милан ама гледам последниве 2 сезони солиден бил
не негирам дека е лош играч, али апла наместена утакмица го пуштија да ги пројде ко деца и да им даде гол... сите голови беа смешниПотенцијалното засилување на Рома со убав гол
не негирам дека е лош играч, али апла наместена утакмица го пуштија да ги пројде ко деца и да им даде гол... сите голови беа смешни