Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
ехх дај боже, ама тешко, многу повредени испаднаа :(
Маркетиншки трик :P
Си има и Земан некоја тактика сигурно :D
Плус Ромањоли ако игра ќе биде многу мотивиран, па се надевам со Маркињос топ ќе се снајде. Малце Пјанич само ме плаши ама мислам дека не е ништо сериозно и дека ќе игра ...

Маркетиншки трик :P
Си има и Земан некоја тактика сигурно :D
Плус Ромањоли ако игра ќе биде многу мотивиран, па се надевам со Маркињос топ ќе се снајде. Малце Пјанич само ме плаши ама мислам дека не е ништо сериозно и дека ќе игра ...

да, Пјанич ако не игра, тоа ќе биде најголема загуба и највеќе би се осетило ..

На крај сите испаднаа спремни за дуелот против Киево освен Тадеи :)
Balzaretti
Bradley
Burdisso

Castan
De Rossi
Destro
Dodò
Florenzi
Goicoechea
Lamela
Lobont
Lopez
Marquinho
Marquinhos
Osvaldo
Perrotta
Piris
Pjanic
Romagnoli
Stekelenburg
Tachtsidis
Totti

ајде да ја добиеме оваа па да мислиме на Милан и Наполи :)

На крај сите испаднаа спремни за дуелот против Киево освен Тадеи :)
Balzaretti
Bradley
Burdisso

Castan
De Rossi
Destro
Dodò
Florenzi
Goicoechea
Lamela
Lobont
Lopez
Marquinho
Marquinhos
Osvaldo
Perrotta
Piris
Pjanic
Romagnoli
Stekelenburg
Tachtsidis
Totti

ајде да ја добиеме оваа па да мислиме на Милан и Наполи :)
Ти викам јас маркетиншки трик :D
Што би требало да значи утре идеме на нова победа, и продолжување на серијата од 5 победи по ред :cool:

Celzi ispratile ponuda za Pjanic od 15 mil funti :mad:
Utre ideme na pobeda ,se osven pobeda bi bilo golemo razocaruvanje !!! FORZA ROMA !!!
Ова прв пат го слушам така да не ми се верува дека е точно.А добар играч е Пјанич ми се допаѓаше како игра уште во Лион :)

Ова прв пат го слушам така да не ми се верува дека е точно.А добар играч е Пјанич ми се допаѓаше како игра уште во Лион :)
Preeska bas citav od eden angliski sajt...Denovive ocekuvam i drugive -nasive da pocnat da pisuvaat..

Пјанич многу пати има изјавено дека сака да го испоштува договорот со Рома и да не си оди од тимот, така да не верувам дека ќе замине, посебно сега откако се пронајде во овој тим и стана еден од клучните играчи :)

LE PROBABILI FORMAZIONI
CHIEVO: Sorrentino, Sardo, Andreolli, Dainelli, Dramè; Guana, L. Rigoni, Cofie, Hetemaj; Paloschi, Thereau. A disp.: Puggioni, Squizzi, Jokic, Cesar, Papp, Farkas, Cruzado, Stoian, M. Rigoni, Moscardelli, Di Michele, Pellissier.All.: Corini.

ROMA: Goicoechea, Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; De Rossi, Bradley, Florenzi; Pjanic, Destro, Totti. A disp.: Lobont, Stekelenburg, Burdisso, Dodò, Romagnoli, Tachtsidis, Perrotta, Marquinho, Lamela, Lopez, Osvaldo. All.: Zeman.

Arbitro: Bergonzi di Genova. Assistenti: Vuoto e Di Fiore. IV uomo:Iannello. Assistenti di porta: Di Marco e Irrati

Добар е составот без Ламела и Освалдо, а со Дестро и Пјанич како офанзивен играч по десната страна, теренот и те како им е никаков па така да Дестро и Пјанич по би изиграле добро отколку Ламела и Освалдо :)

Форца Ромаа !!

LE PROBABILI FORMAZIONI
CHIEVO: Sorrentino, Sardo, Andreolli, Dainelli, Dramè; Guana, L. Rigoni, Cofie, Hetemaj; Paloschi, Thereau. A disp.: Puggioni, Squizzi, Jokic, Cesar, Papp, Farkas, Cruzado, Stoian, M. Rigoni, Moscardelli, Di Michele, Pellissier.All.: Corini.

ROMA: Goicoechea, Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; De Rossi, Bradley, Florenzi; Pjanic, Destro, Totti. A disp.: Lobont, Stekelenburg, Burdisso, Dodò, Romagnoli, Tachtsidis, Perrotta, Marquinho, Lamela, Lopez, Osvaldo. All.: Zeman.

Arbitro: Bergonzi di Genova. Assistenti: Vuoto e Di Fiore. IV uomo:Iannello. Assistenti di porta: Di Marco e Irrati

Добар е составот без Ламела и Освалдо, а со Дестро и Пјанич како офанзивен играч по десната страна, теренот и те како им е никаков па така да Дестро и Пјанич по би изиграле добро отколку Ламела и Освалдо :)

Форца Ромаа !!
Нашиов ќе си даде еден автогол :P
Иначе мислам дека треба да игра Освалдо, за во гужва повеќе знае да се снајде одколку Дестро ... Исто така мислам дека треба да брани Стек прв тим ... И секако идеме на победа денес, ја мавам Т2 2+ :cool:

Лошо прво полувреме, теренот како на некоја ливада да се игра, Киево се бранат, а кога осетат дека можат контра да прават сите како луди трчат во напад, али ова лошиот терен им е 12-ти играч дефинитивно !!
Се надевам во второ ќе влезе Ламела

многу се засиливме некако 5 победи во серија а киево не можеме да го победиме... немам зборови катастрофа сме, кога е најпотребно киксираме

многу се засиливме некако 5 победи во серија а киево не можеме да го победиме... немам зборови катастрофа сме, кога е најпотребно киксираме
Го гледаше натпреварот? Виде ли на каков терен се играше?

Го гледаше натпреварот? Виде ли на каков терен се играше?
го гледав и видов дека напаѓавме цело време, но не треба да бараме оправдување со теренот големите екипи треба да победуваат на каков и да е теренот против екипи од рангот на киево. ај овој пат на ваков терен киево даде случаен гол по контра, но нас ни се случило многупати да загубиме на вакви полоши терени, зошто нашите противници успеваат да победат а ние не, условите се исти за двата тима

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom