Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
не викам ништо лошо за рома или за баерн
таа утакмица е земаме како пример,и да не сватите погрешно не велам јас дека само рома мести утакмици или баерн!СИТЕ МЕСТАТ!

АБЕ ЗА БИЛО КОЈА ! како ?! каква организација !?.... ти си свесен дека за една смрдена емисија за готвење се ангажира цел тим за само еден водител да не погреши нешто ... а ти ке ми кажиш дека пред 80 000 во живо и уште незнам колку милиони во светот сето тоа ке е до перфекција изведено без ниту една грешка , па земајки дека секој играч треба да пристапи на тоа ............ НЕМА ЛОГИКА ! НЕМА ДОКАЗ ... НЕ ВРЕДИ ДА ЛУПЕТАТЕ КРЕТЕНСКИ ИСФРУСТРИРАНИ ЛАЈНЕТИНИ ТУКА ЗОШТО ВЕ ПАДНАЛА УТАКМИЦА НА ЛИФЧЕ!

Еј вие од Интер од што патите,што сте 9-ти на табелла па овде мрсите за наместени ај ГИТЛАА !!!!!!!!

напиши си ти што сакаш но јас ти кажав чисти факти за тоа дали беше договорен натпреварот а не си вадев од памет муабет дека утакмицата беше наместена..

кој се фактите бе море шуби - дуби ! дај кажи ги утре на Платини ке му ги дајме .... абе патетика си

И зошто беше местена? За Рома да победи? За кладилница? Зошто?

Добро бе не гледаш дека играчите на баерн се тргаа од топката за Рома да ги постигне головите???...па очигледно се имаат договорено за двете заеднод а одат понатаму не се будали Баерн да си ги крши нозете за победа над Рома кога и така првото место обезбедено му е??...размислувај малце 21 век сме..сега ако не прават вакви глупости екипите порано никогаш не правеле:lud:

Јас уствари сум будала што најдов тебе да ти објаснувам ама неможев да се воздржам на такви истресени глупости на сериозна личност како тебе..во случајот и не мислам да ти орбазложувам по сто пати зошто беше наместен тој натпревар 2-2 каде изгубив дел од моето скапоцено време на темата од ЛШ да му објаснувам и да му пишам по 5-6 постови за тој натпревар на такви личности како тебе што сеуште веруваат дека Удба постои и КГБ е уништено....свашта...
јас не знам дали се тие слепо ретардирани делузии но знам дека со тој натпревар некој извадил дебел ќар и мислам дека ме држат сеуште очите на овие години за да заприметам што всушност се случувало на тој натправер...жално е тоа што со твојте години мислиш дека немало наместени натпревари во ЛШ и премолчуваш на очигледни факти
а јас дали сум заостанат во развојот тоа е мој проблем и тебе воопшто да не те интересира за мене дали имам 23 или 10 години...

Шо беше местено во натпреварот? Зошто?

Која беше целта на местењето?

Сите местеја и судијата местеше? Шо ако промашеше случајно Педро Леон, немаше појке никакво време. Ќе пропаднеше местенката? Или тогаш ќе беше местено за 2-1 да заврши? Или па тој ја заеба местенката со голот?

Сега сфаќаш колку си глуп?

не бе не е глуп ..... факти имал човекот :pos2:

Добро бе не гледаш дека играчите на баерн се тргаа од топката за Рома да ги постигне головите???...па очигледно се имаат договорено за двете заеднод а одат понатаму не се будали Баерн да си ги крши нозете за победа над Рома кога и така првото место обезбедено му е??...размислувај малце 21 век сме..сега ако не прават вакви глупости екипите порано никогаш не правеле:lud:

А оти со прва постава играја Баерн?

Има логика за тебе то? Реално дали има логика?

Така и изговор ќе имаја, си ги одмарат играчите никому ништо, шојма вака “да се тргат“ од топка.

Сега сфаќаш колку траскаш?

кој се фактите бе море шуби - дуби ! дај кажи ги утре на Платини ке му ги дајме .... абе патетика си

ОВа е дискутабилна дискусија и не мислам преку тастатура да ти објаснувам бидејќи нема да ме разбериш и само ќе се инаетиш и ќе навредуваш а вбсушност не знаеш која ми е поентата??..што мислиш Платини не знае дека има наместени натпревари или не ги гледа кој се??..свести се малце не туку качи глупости и не вели за другите дека се патетика бидејќи тебе ќе ти се смеат..страмота е толку време пратите фудбал не ги знаете овие работи и треба преку форум да ги научите....??...не мисламд а се расправам или да докажувам допрва само се обидов да ви разјаснам ама џабе сум се трудел кога на крајот само добивам неадекватни реплики исполнети со негативна иронија и навреди...

--- надополнето ---

:pop:

Е добро објасни ми зошто ако беше местена Баерн играше со првата постава. Глуп е тренерот да ризикува повреда на играчи шо му требат за домашната лига. Глуп е да ризикува жолти картони за понатаму да има суспендиран играч. Ретардирани се играчите да трчат како магариња на изгубена утакмица, потенцијално да си уништат кариера со некоја повреда.

И зошто беше местена? За Рома да победи? За кладилница? Зошто?

:kesa:
Мојот последен пост со кој ќе пробам да ти објаснам!
Зошто да не игра баерн со прва постава?сакаш да дојдат и да играат со резервите и да ги гонат ОД ГОРЕ за тоа дали утакмицата е намерно дадена или не?уште да се случеше тоа да допатуваат со втор состав и нз колку очигледно ќе беше.и да што мислиш ти бе ,играчиве се газди наклубовите и сами одлучуваат дали ќе трчаат ко магарина или не?па не е ова бе македонија,таму се вртат големии пари неема таму сакам нејчам.И на наместена утакмица можеш да сонуваш за повреда!
и зошто беше местена?
баерн 12 бодови рома 6
последно коло баерн игра најмалку нерешено дома со базел и пак си е прв во групата
додека базел 1-0 клуж во исти моменти.....и со кикс на рома замисли си ти како ќе беше ситуацијата на рома
да се МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ ПОСЛЕДНИОТ натпревар за да биде осигурано тоа 2ро место
а зошто сите овие компикации кога може да се победи баерн и двата тима да одат 1/8 финале.
уплатата 100% беше од нивни луѓе или оние кои е насетиле местенкаава

Сега сфаќаш колку траскаш?

Господе мене ми пишиш а ти не се читаш???..

--- надополнето ---

Синдикат ајде прочитај го овој пост уште илјада пати можеби ќе сфатиш колку глупости изнатреска.....

то не е местенка бе магаре ! то е на едниот му треба очајна победа а на другиот не му значи ништо освен бонусот за победа ! шо е наместено тука.....И АКО ИМАШЕ ПРЕГОЛЕМ ВЛОГ НА РОМА ТОГАШ НАПРОТИВ РОМА Е ГО ЗАГУБЕШЕ МЕЧОТ АКО БЕШЕ НАМЕСТЕНА....... и какво ГОРЕ БЕ.... гледате тресите зелени без никаков доказ , УШТЕ ЕДНАШ ПОВТОРУВАМ ИСФРУСТРИРАНИ МУАБЕТИ ВО ГРАДИНКА ШО ГО ПРАЈТЕ И ИЗМИСЛИЦИ ДА НЕ СЛУШНАМ ТУКА ! НЕ МИ ИЗИГРАВАЈТЕ ПРОРОЦИ ИЛИ ИМАШ НЕШТО ДА МИ ДОКАЖИШ ИЛИ НЕМАШ! сега за сега нигде нема официално местенка објавена .... спротивно ми докажиш признавам , трескаш како глуп НЕ ПРИЗНАВАМ

то не е местенка бе магаре ! то е на едниот му треба очајна победа а на другиот не му значи ништо освен бонусот за победа ! шо е наместено тука............ и какво ГОРЕ БЕ.... гледате тресите зелени без никаков доказ , УШТЕ ЕДНАШ ПОВТОРУВАМ ИСФРУСТРИРАНИ М
МУАБЕТИ ВО ГРАДИНКА ШО ГО ПРАЈТЕ И ИЗМИСЛИЦИ ДА НЕ СЛУШНАМ ТУКА ! НЕ МИ ИЗИГРАВАЈТЕ ПРОРОЦИ ИЛИ ИМАШ НЕШТО ДА МИ ДОКАЖИШ ИЛИ НЕМАШ! сега за сега нигде нема официално местенка објавена .... спротивно ми докажиш признавам , трескаш како глуп НЕ ПРИЗНАВАМ

побрзо на магаре ќе му докажам одколку тебе
и остај ти градинки ова она
кога имав 10години сигурно знаев повеќе од ова ти сега што ''го знаеш''

:kesa:
Мојот последен пост со кој ќе пробам да ти објаснам!
Зошто да не игра баерн со прва постава?сакаш да дојдат и да играат со резервите и да ги гонат ОД ГОРЕ за тоа дали утакмицата е намерно дадена или не?уште да се случеше тоа да допатуваат со втор состав и нз колку очигледно ќе беше.и да што мислиш ти бе ,играчиве се газди наклубовите и сами одлучуваат дали ќе трчаат ко магарина или не?па не е ова бе македонија,таму се вртат големии пари неема таму сакам нејчам.И на наместена утакмица можеш да сонуваш за повреда!
и зошто беше местена?
баерн 12 бодови рома 6
последно коло баерн игра најмалку нерешено дома со базел и пак си е прв во групата
додека базел 1-0 клуж во исти моменти.....и со кикс на рома замисли си ти како ќе беше ситуацијата на рома
да се МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ ПОСЛЕДНИОТ натпревар за да биде осигурано тоа 2ро место
а зошто сите овие компикации кога може да се победи баерн и двата тима да одат 1/8 финале.
уплатата 100% беше од нивни луѓе или оние кои е насетиле местенкаава

Кој ќе ги гони бе?! Кој смеј да забрани да тактизираш во натпревар и да клајш кои сакаш играчи?

Ти се читаш море?!

Сега значи Милан и Реал и сите шо нема шанси да сменат позиција без разлика на исходот на натпреварот, мора да играт со прва постава за да не ги казнат “од горе“. Па ти стварно почна да бегаш од темата бе сине.

море оти толку глуп се прајш бе сине
абе еден блекпул го гонат затоа што дојде со втор состав кај астон вилаа(сомнителна утакмица била )
а не па лига шамшиони во ситуација каде рома базел и клуж се борат за 2рата позиција!

побрзо на магаре ќе му докажам одколку тебе
и остај ти градинки ова она
кога имав 10години сигурно знаев повеќе од ова ти сега што ''го знаеш''

:pos2:
Каква пациендурија боооооооооо.

Те прашвам како беше наместена и зошто Баерн играше со прва постава, НЕЗНАЈШ!!

Значи верваш во нешто шо не го знајш т.е. СЛЕПО верваш. Ти сигурно и во Дедо Мраз верваш, ама кој да ти објасни, ај ќути си сеа да не ти го расипвам Божиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom