Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
кога го гледам клипот ме фаќа носталгија за убиствениот напад што го имавме
монтела тотти касано

^да додадам Батистута и Делвекио

--- надополнето ---

ROMA (4-4-2): Lobont; Cassetti, Mexes, N. Burdisso, Riise; Taddei, Brighi, Pizarro, Perrotta; Totti, Borriello.

BASILEA (4-4-2): Costanzo; Inkoom, Ferati, Abraham, Safari; Shaqiri, Yapi Yapo, Huggel, Stocker; Frei, Streller.

ќе ставам и линче за гледање....
а за утакмицата што да кажам освен да обрнат пажња на Фреј и да ги реализираат шансите, фаворити сме и треба да победиме, со победа над Базел ќе завршиме голема работа

--- надополнето ---

еве и линк
http://atdhe.net/26052/watch-as-roma-vs-fc-basel

Ајде со среќа колеги очекувам победа на Рома изразена со 2 гола ...

Kakva asistencija od Totti (Y),Boriello se izvadi za prvata sansa .. ajde taka da prodolzime . 3-1 konecen rezultat

Kakva asistencija od Totti (Y),Boriello se izvadi za prvata sansa .. ajde taka da prodolzime . 3-1 konecen rezultat

Го погоди резултатот ама контра брат .

За утакмицава КАТАСТРОФА загубивме од Базел алооооооооооо никој друг туку Базел и сега шо ќе бркаме победа таму епа нема грешка.Не знам кој попрво да го обвинам да се немало мотив ,желба за игра срамота е веќе публиката шо оди да ги гледа неможам да издржам веќе.Баш да видам на шо ќе се вадат сега значи до нова година нема шанси да се управиме ќе бидеме катастрофа топло ладно цццццц.

Ебаго ме остави оваа Рома гладен сга, само она ме заеба на листе. Оваа вечер повеќе навива за Рома него за Баерн :)

дефинитивно загубена сезона најдобро е што побрзо да се испадне од лш и купот и да се фокусираме на серија а па од нова година со нови засилувања, нов менаџер и да атакуваме на местата кои носат во европа друго нема....

И повторно по незнам кој пат си го прекршувам ветувањето и ве пишувам.. -100 евра денеска ништо фазла. :S

Жмк.

и јас исто така.....лошо е да се вложи поголема цифра на Рома-и јас сум еден од нив:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom