- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
- Локација
- Дебар,отсечен од светот зимно време!
Честито победа над ПАРМА!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па коа знаеш дека нема да освоиш нормално дека ке ти биде во 2 план утакмицатаимаме попаметна работа од безделничење на кајгана 1 мај е:zlo::3::cug::pijan::party2::party1:
утакмицава денес ми е во втор план![]()
не можам да ви посакам среќа за утре но сепак...Честито победа над ПАРМА!!!!!!
1.:uvo: не коментирам1.Па коа знаеш дека нема да освоиш нормално дека ке ти биде во 2 план утакмицата,2.честито победа:wink:
Знаеш дека денес е 1 мај?:tv:Па коа знаеш дека нема да освоиш нормално дека ке ти биде во 2 план утакмицата,честито победа:wink:
Кој прави со тебе муабет беЗнаеш дека денес е 1 мај?:tv:
не можам ништо да коментирам... не ја гледав сега си дојдов, ако знае некој нешто што како помина утакмицата... само ги знам стрелците...
важно нека ни е честита, па утре Интер нека го скршат Лацио....![]()
Па коа знаеш дека нема да освоиш нормално дека ке ти биде во 2 план утакмицата,честито победа:wink:
Пријателе,натпреварот Парма-Рома беше интересен натпревар.Имаше шанси од двете страни.На моменти Парма напаѓаше повеќе,но Рома си ги искористи своите шанси и дојде до победата.
Честито победа!
Ок,ја реков да беше Рома прва немаше да ви пишувам али се сменија работите и мораше малце реметфала Васко
и сакам да го замолам другарот Кире Интер да не јаде го*на на овој фан клуб, се што сака нека си се искаже во неговиот фан клуб
Ок,ја реков да беше Рома прва немаше да ви пишувам али се сменија работите и мораше малце реметПозз
Ок,ја реков да беше Рома прва немаше да ви пишувам али се сменија работите и мораше малце реметПозз