Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Една многу убава реклама од времето кога Барила беше спонзор на Рома.
А за денес можам да го повторам само она што се кажува и во рекламата погоре "GRAZIE ROMA"

Утре уште еден натпревар од Европа лигата, со Фулам на домашен терен. Го има некој потенцијалниот состав?

Утре уште еден натпревар од Европа лигата, со Фулам на домашен терен. Го има некој потенцијалниот состав?
2 CICERO JOAO DE CESARE (CICINHO)
3 MARCO ANDREOLLI
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
9 MIRKO VUCINIC
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
13 MARCO MOTTA
16 DANIELE DE ROSSI
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
20 SIMONE PERROTTA
21 STEFANO GUBERTI
22 MAX TONETTO
24 ALESSIO CERCI
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
32 DONIEBER ALEXANDER MARANGON (DONI)
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
89 OKAKA CHUKA STEFANO
94 JEREMY MENEZ

daj boze da gi tepame da svrzeme nekoja pobeda vo niza :helou:

едвај победа... црвениот на Невланд беше пресуден за пресвртот... ај уште победа дома со Базел и готово!

Слушам Хунтелар сте го сакале, со задоволство ќе ви го дадеме. :)

Многу слушаш брат

пс- За утакмицата судијата треба да е под истрага.Според мое мислење 2-1 местена од судииве(иако навивам за рома сепак мислам дека 2 црвени беше престрого и втора грешка не досуден чист пенал за рома)

трансферот на тони мислам дека е 80% завршен така да незнам за хунтелар :)

Многу слушаш брат

пс- За утакмицата судијата треба да е под истрага.Според мое мислење 2-1 местена од судииве(иако навивам за рома сепак мислам дека 2 црвени беше престрого и втора грешка не досуден чист пенал за рома)
првиот црвен не го видов ама вториот беше милион посто(иако не влијаеше нешто на играта па нема логика да е местена:toe:)
и на крај да дадам едно мислење за натпреварот со Шинтер :) бидејки нема да бидам тука оптимизам до крај така да очекувам 1-0 за нас или во краен случај 0-0 :)

Не ја гледав утакмицава, ама се радувам на победава. Ме радува и тоа што Окака Чука постигна гол. Во Е групата, Базел ни бега со 2 бода, ние сме на второ место.
Forza Roma! :рома3:

Најверојатни формации за Интер - Рома:

86580176.jpg

НАПОМЕНА: Истиве не се КОНЕЧНИ, што значи дека може да се сменат работите до утре. Негде се најавува дека Андреоли може да стартува.

Ван Нистелрој е блиску до трансфер во Рома во зимскиот преоден период откако низ шпанските и италијанските медиуми протече информација дека холанѓанецот е незадоволен од минутажата која ја добива во Реал. Така да, најверојатно Руд ќе го гледаме на Олимпико (со оглед на фактот што уште летоска изјави дека Рим/Рома е местото каде што со задоволство би играл некој ден).

Интер - Рома 1:2 точен резултат ја играв на спортска, 17 коефициент... денес имам осеќај дека ќе испаднат две јаки 2-ки... Манчестер Јунајтед и Рома, и двете со ист резултат :):):) ... па да видиме :vozbud:

Интер - Рома 1:2 точен резултат ја играв на спортска, 17 коефициент... денес имам осеќај дека ќе испаднат две јаки 2-ки... Манчестер Јунајтед и Рома, и двете со ист резултат :):):) ... па да видиме :vozbud:

Миле чул те господ :)

невозможно е да се победи на гости со оваа моментална ситуација, но во последниве 2-3 години Интер нема лек кога Рома гостува :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom