Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
доста јади трици и оди си во тема јувентус. како прво дали го гледаше натпреварот да видиш кој имаше повеќе шанси а кој повеќе среќа.второ сеуште е почеток на сезона и ќе има реакции секако и од навивачите и од главните лица на рома. да те потсетам дека рома игра со истата формација од 1903 се досега па и да ја смени ќе мора да се уиграат играчите. а за реваншот не коментирам(подобро да се спремам за нова година поблиску е :toe:)тенкју за читањето бај до реваншот бидејки и онака не ја посетувате темава во друго време од годината :salut::helou:
Ти ме заебаваш?? Или озбилно го напиша ова?? Да не гледаше фудбал на плажа море?? Вака како што кажуваш ти, изгледа нешто друго имаш гледано.. Имаш таму хајлајтс и види подобро жити мене.. Само Тоти имаше 2 шанси.. Друг кој?? И Јуве имаше Статива и Рома статива... А Јуве имаше 5-6 100% ситуации за гол.. И бири среќен што не ве напукавме со 5, оти виде дека Амаури немаше среќа!! И да те прашам.. Кога последен пат сме ви закачиле помалку од 2 гола??:toe:

Ти ме заебаваш?? Или озбилно го напиша ова?? Да не гледаше фудбал на плажа море?? Вака како што кажуваш ти, изгледа нешто друго имаш гледано.. Имаш таму хајлајтс и види подобро жити мене.. Само Тоти имаше 2 шанси.. Друг кој?? И Јуве имаше Статива и Рома статива... А Јуве имаше 5-6 100% ситуации за гол.. И бири среќен што не ве напукавме со 5, оти виде дека Амаури немаше среќа!! И да те прашам.. Кога последен пат сме ви закачиле помалку од 2 гола??:toe:
Мислам дека експертите веќе не ни се потребни, ви благодарам на вашиот конструктивен придонес кон анализата на играта, и ви реков одете и уживајте си во победата, а нас оставете не на мира да си го поминуваме овој мизерен период. Ви Благодарам, а и уште нешто
juvemerda.jpg

Како прво браво за Де Роси. Човекот даде одличен гол и не крена колку толку. Браво и за Серхио, одлично се покажа вчера. Можеше и полошо да биде. Одбраната ни беше катастрофа. Првиот гол што го даде Диего едноставно го оставија да претрча. Мексес добро се покажа, ама не може сам. Имавме многу грешки во нападот. Тоти имаше неколку грешки што можеа да бидат голови. Играта не беше огранизирана. Ама доста со плукање, сепак колку толку добро се покажаа. И Јувентус не се слаба екипа. Останува да видиме што ќе се случи понатаму.
Forza Roma! :рома3:

pa u vtora liga da igram ke se ispukam zimi se
:pos2:
A Демек Рома нема играно а?? Оххххх бе.. Само не ми одговори на пашањето.. Кога сте поминале со помалку од 2-3???

Roma poslednava decenija nema igrano u ftora liga
a ti prvo na moeto prasanje da odgovoris moze li:
od koga si za juventus ke moze li da mi kazes ???
i kolku tituli imate osvoeno vo poslednite 5 god???

Дојди на профил или дај ми мсн твое ќе видиш слика од кога сум за Јуве!! Можи така??

aha gotooo
neznam koi prima po 3/4gola videovo moze ke te razubedi:tapp:

Второлиграши.. Ама секоја година по 3-4 парчиња кркате!!:pusk:

како бе секоја година?? само ланската 2-0 и 4-1 претходната игравме 2-2(кога Јакинта во 95мин даде со глава) и 1-0 не тепавте, претходната игравте во сериа б, а пред да испаднете ос сериа а јадевте 4 комада од нас, ако си навивач ќе си ги памтиш овие работи а не да тропаш глупост "секоја година по 3-4 парчиња кркате" значи со оваа реченица лажете се вие навивачите на Јуве кои не го следете многу мене не можеш да ме излажеш, ајде поздрав друже и не се лути:smir:

Дојди на профил или дај ми мсн твое ќе видиш слика од кога сум за Јуве!! Можи така??
Едни слики што ги имаш стаено не те прават голем фан на Јувентус. И јас можам да ставам на профил слики од Бешикташ ама пак немам појма за нив, ниту пак навивам.
Мислам ме свати што сакав да кажам.

едвај чека да дојде мечот со Сиена на 13-ти септември па да осетиме и ние победа во првенството моментално сме на опашката на табелата
Форца Рома

еве еден поздрав до фановите на Јуве што реметеа малку во нашиот фан клуб

Богдан Лобонт е новиот голман на Рома и доаѓа од Динамо Букурешт, ама вчера овој Бертагњоли ме изненади многу добро бранеше

Богдан Лобонт е новиот голман на Рома и доаѓа од Динамо Букурешт, ама вчера овој Бертагњоли ме изненади многу добро бранеше

Вчера Серџо бранеше .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom