Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
sekako sekako vaka i ke imame razlicni mislenja za natprevarite pogolemi sansi za organizacija

еве линк од изјавата на Аквилани на првиот прес за Ливерпул, последно нешто што кажува е дека секогаш ќе навива за Рома и дека од сега на островот ќе имаат еден навивач повеќе. Секоја чест за Аквилани и за ваквите зборови му посакувам се најдобро на Енфилд и нека стане една од најважните алки во клубот во новата сезона

http://goal.com/it/news/61/inghilte...senta-in-punta-di-piedi-a-liverpool-dalla-kop

сега Рома игра пријателска со Гросето не можам да најдам линк да ја гледам:tapp:

И јас се пријавувам за фан-клубот и имам еден другар и тој е за рома ќе му речам да се приави.

Се извинуувам дали може да им се приклучам на фановите на Рома на најдобриот тим според мене Форца РОМАААААААААА!!!!!!!!!!!!:vozbud:
Добредојде Брат. Секако дека можеш да се приклучиш задоволство е да се има уште еден навивач на волчицата.

еве линк од изјавата на Аквилани на првиот прес за Ливерпул, последно нешто што кажува е дека секогаш ќе навива за Рома и дека од сега на островот ќе имаат еден навивач повеќе. Секоја чест за Аквилани и за ваквите зборови му посакувам се најдобро на Енфилд и нека стане една од најважните алки во клубот во новата сезона

http://goal.com/it/news/61/inghilte...senta-in-punta-di-piedi-a-liverpool-dalla-kop

сега Рома игра пријателска со Гросето не можам да најдам линк да ја гледам:tapp:
Тој што е роден од Рим и играл за Рома засекогаш ќе ја носи во срцето без разлика каде и да игра.
Респект за Аквилани.
Инаку Гросето - Рома 0-2

Уште еден одличен тест на Рома не со некоја голема екипа победа од 0 - 2 стрелци Касети и Тадеи не видов кој бил во составо видов само стрелците најбитно е годинава се да се смири и уште од старт да се редат победи .Форца Рома !!!!!!!!!!!!!!!:helou:

Ха и баш кога мислев дека веќе ништо не може да ме изненади на трансфер пазарот, ја наоѓам оваа вест дека Зенит веќе се има договорено со Спалети за да биде нивен нов тренер. Не знам колку вистина има во ова меѓутоа ме пречека како ударна вест на Corriere dello sport. Во меѓувреме Барселона покажала интерес за Сисињо ако се прашувам јас нека го дадат Дани Алвес ете им го Сисињо. Или Праде нема воопшто да се сети на ова. Рома била заинтересирана за голманот на Динамо Букурешт Богдан Лобонт - макаршто Википедија веќе и го направи дека е нов играч на Рома. Значи станува пак интересно. Супер.

Уште еден одличен тест на Рома не со некоја голема екипа победа од 0 - 2 стрелци Касети и Тадеи не видов кој бил во составо видов само стрелците најбитно е годинава се да се смири и уште од старт да се редат победи .Форца Рома !!!!!!!!!!!!!!!:helou:

составот не беше сјаен ама доволно за победа
прво полувреме
Bertagnoli; Antunes, Faty, Cassetti, Tonetto; Cerci, De Rossi, Pizarro, Guberti; Menez, Okaka

второ полувреме
Bertagnoli; Antunes, De Rossi, Cassetti, Tonetto; Taddei, Faty (16' Greco), Brighi, Guberti (16' Pit); Esposito, Menez (35' Mladen). All. Spalletti

Крки не се нервирај еве изјава на Спалети во која изјавува дека останува http://www.romagiallorossa.com/?action=read&idnotizia=12632

леле како га испуштимо тај Лугано изгледа овиа денови за Лазио ќе потпише овој играч многу ми се свиѓа барем од Бурдисо е 100 пати подобар

опааа читам Липи ќе го враќа Тоти во репрезентацијата хахаха епа мора кога тие дудуци(Тони,Џилардињо или Ди Натале) не знаат гол да дадат или тој Пирло веќе не може да сврзе една топка јбг тоа е реалноста во италијанската репрезентација:toe:

Епа искрено да кажеме дека кога игра Тоти одма играта е друга духот во тимот се менува а не воа ибрициве што се другиве немаат врскаа значи човекот е мајстор и уште ја памтам изјавата на Фергусон пред 5-6 години кога го прашаа кој играч ти е најпосакуван да го видиш во тимот човекот изјави :едниствен играч што сакам да го имам во тимот е Франческо Тоти вистински професионалец епа нека умрат од мака сите што не го сакаат ама тоа е љубомората .

А денеска имаше изјава Трапатони дека типува на Рома за освојување на калчото дека може да изненадат и трофејот да оди кај нив (што е и реално) :wink: епа наша Рома со среќа годинава и го молам господ со помалце повреди.:salut:

Јас еве почнав нешто да чепкам на сајт за Рома Македонија фан клуб, па ајде да се организираме, пратете по пп ваши МСН или Скајп.
Еве што имам досега направено:
Код:
http://asromamk.atwebpages.com/

Јас еве почнав нешто да чепкам на сајт за Рома Македонија фан клуб, па ајде да се организираме, пратете по пп ваши МСН или Скајп.
Еве што имам досега направено:
Код:
http://asromamk.atwebpages.com/
Ее одлично. Секоја чест
:рома4::рома3:

Oдлично изгледа но кога ја уклучувам страната ми јавува дека е можен ризик од вируси.

super e stranata ako se organizirame podobro mozeme da seobereme finansii i za .com :D eve stvarno na temava pisete gi vasite msn i skype da se organizirame pobrzo
msn:vaskojovanovski@live.com

Oдлично изгледа но кога ја уклучувам страната ми јавува дека е можен ризик од вируси.

Не знам кој прелистувач го користиш, но нема вируси ти гарантирам, сепак тоа што ти го дава е само опомена за можен ризик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom