Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
За натпреварот против Јувентус, Спалети повикал и 6 играчи од Примавера тимот на Рома. Инаку Лорија се опоравил од повредата и можно е да ги "засили" редовите на Рома во Сабота.

Па дами и господа еве ги и официјално играчите на располагање за мечот против Јувентус
2 CHRISTIAN PANUCCI
5 PHILIPPE MEXES
9 MIRKO VUCINIC
14 FILIPE GOMES RIBEIRO
15 SIMONE LORIA
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
22 MAX TONETTO
23 VINCENZO MONTELLA
24 JEREMY MENEZ
25 GUILHERME DE MORAIS GUSMAO ARTUR
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
32 DONIEBER ALEXANDER MARANGON (DONI)
33 MATTEO BRIGHI
36 RICCARDO BROSCO*
37 ALESSANDRO CRESCENZI*
38 MARCO D’ALESSANDRO*
39 ADRIAN STOJAN*
40 ALESSANDRO MALOMO*
41 SEBASTIAN MLADEN*
Па повелете пробајте да направите некаков состав.

no-totti-no-party-514.jpg

За натпреварот против Јувентус, Спалети повикал и 6 играчи од Примавера тимот на Рома. Инаку Лорија се опоравил од повредата и можно е да ги "засили" редовите на Рома во Сабота.

Па дами и господа еве ги и официјално играчите на располагање за мечот против Јувентус
2 CHRISTIAN PANUCCI
5 PHILIPPE MEXES
9 MIRKO VUCINIC
14 FILIPE GOMES RIBEIRO
15 SIMONE LORIA
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
22 MAX TONETTO
23 VINCENZO MONTELLA
24 JEREMY MENEZ
33 MATTEO BRIGHI
36 RICCARDO BROSCO*
37 ALESSANDRO CRESCENZI*
38 MARCO D’ALESSANDRO*
39 ADRIAN STOJAN*
40 ALESSANDRO MALOMO*
41 SEBASTIAN MLADEN*

site mladite neka igraat samo lorija da ne go gledam:kesa: a od ovaj sostav nemozi za mal fudbal igra4i da najdis:kesa:

2 CHRISTIAN PANUCCI
5 PHILIPPE MEXES
9 MIRKO VUCINIC
14 FILIPE GOMES RIBEIRO
15 SIMONE LORIA
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
22 MAX TONETTO
23 VINCENZO MONTELLA
24 JEREMY MENEZ
33 MATTEO BRIGHI
36 RICCARDO BROSCO*
37 ALESSANDRO CRESCENZI*
38 MARCO D’ALESSANDRO*
39 ADRIAN STOJAN*
40 ALESSANDRO MALOMO*
41 SEBASTIAN MLADEN*

составот ќе биде ужас, јас не знам како да се надевам на победа...леле ама се нервирам кажав ќе се крстам во Вучко
и со нерешено ќе бидам задоволен:smir:

составот ќе биде ужас, јас не знам како да се надевам на победа...леле ама се нервирам кажав ќе се крстам во Вучко
и со нерешено ќе бидам задоволен:smir:
Верувај сите со нерешен резултат ке бидеме презадоволни. Составов едноставно нели, е тапа.

Aбе луѓе,овој вашиов Фелипе,нели е позајмен од кај нас?Филипе Рибеиро така нешто беше.Знам играше кај нас во Примавера па после отиде некаде.Дали е тој што мислам.Има околу 21 година и од Бразил е!Така?

Aбе луѓе,овој вашиов Фелипе,нели е позајмен од кај нас?Филипе Рибеиро така нешто беше.Знам играше кај нас во Примавера па после отиде некаде.Дали е тој што мислам.Има околу 21 година и од Бразил е!Така?

да да тој е Филипе Рибеиро Гомеш, и веројатно е целосно наш не веруам дека сме го зеле а позајмица:smir:

епа ај со среќа во вечерашниот дуел, без разлика кои ќе бидат на теренот нека се борат со целото срце и нека го датадат својот максимум само така до поволен резултат:smir:

да да тој е Филипе Рибеиро Гомеш, и веројатно е целосно наш не веруам дека сме го зеле а позајмица:smir:

епа ај со среќа во вечерашниот дуел, без разлика кои ќе бидат на теренот нека се борат со целото срце и нека го датадат својот максимум само така до поволен резултат:smir:
Ајде Пупоне брате, вечер ке те шибам:pos2::pos2: Мајтап на страна.. Малку да кажам мое мислење за вечерашнава утакмица... Составите и на двата тимови не му се нај нај, со што Јуве има мала предност, бидеќи ако не се лажам на Рома и фалат некаде околку 15 играчи, кој суспендирани кој повредени.. Се надевам на убав фудбал, одбележан со многу голови, добри потези.. И подобриот нека победи.. Ако ве истишиме, чекам честитки(без ваѓање судии ова она).. А ако не истишите, јас прв ке ви честита.. Аааа и да.. Се надевам дека чичковците судии, нема да ја упропастат играта бидеќи тие знаат многу убаво за заебат еден дебри меч.. Поздрав до сите на фан клубов!!

неуигран состав на Рома , заслужена победа на Јувентус иако не и гол разликата на мечот , и прекрасен гол на Недвед секоја чест од секогаш добро мислење сум имал за тој играч.

да се надеваме на брзо вракане на сите повредени и казнети па да ја гледаме Рома во вистинско светло а не овај тим за серија ц.

ФОРЦА РОМА

Гледајте на позитивната страна од поразот (ако има таква) Лориа даде ГООООЛ!

Гледајте на позитивната страна од поразот (ако има таква) Лориа даде ГООООЛ!
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:jas da sum bufon bi se ubil:pos2::pos2::pos2::pos2:
a porazot isto bese za:kesa: ama sepak so vakov sostav i vo seria c2 ne bi pobedile nikogo

Повеќе среќа наредниот пат:nesum:

Ајде Пупоне брате, вечер ке те шибам:pos2::pos2: Мајтап на страна.. Малку да кажам мое мислење за вечерашнава утакмица... Составите и на двата тимови не му се нај нај, со што Јуве има мала предност, бидеќи ако не се лажам на Рома и фалат некаде околку 15 играчи, кој суспендирани кој повредени.. Се надевам на убав фудбал, одбележан со многу голови, добри потези.. И подобриот нека победи.. Ако ве истишиме, чекам честитки(без ваѓање судии ова она).. А ако не истишите, јас прв ке ви честита.. Аааа и да.. Се надевам дека чичковците судии, нема да ја упропастат играта бидеќи тие знаат многу убаво за заебат еден дебри меч.. Поздрав до сите на фан клубов!!

ок си е се!!Ја честитам победата на сите што навиваат за Јуве криво ми е што примивме дури четири, можевме да поминеме и со помалку ама што да се праве...:(
се надевав пред утакмицата дека можеби во составот ќе видам некој од првотимците кои ѓи рачунаа повредени но кои се оправиле во последен момент(највеќе сумјав за Пизаро) но ништо од тоа
и за чудо не го видов голот на Лориа ако може линк од голот, 5мин не го гледав натпреварот и кога видов 1-1(лориа)на газ паднав

ајде сега се надевам на враќање на повеќето првотимци за да нанижеме и ние некоја победа за го фатиме последниот воз за европа инаку лошо ни се пише

ок си е се!!Ја честитам победата на сите што навиваат за Јуве криво ми е што примивме дури четири, можевме да поминеме и со помалку ама што да се праве...:(
се надевав пред утакмицата дека можеби во составот ќе видам некој од првотимците кои ѓи рачунаа повредени но кои се оправиле во последен момент(највеќе сумјав за Пизаро) но ништо од тоа
и за чудо не го видов голот на Лориа ако може линк од голот, 5мин не го гледав натпреварот и кога видов 1-1(лориа)на газ паднав
Тука ги имаш головите (вклучувајќи го и тој на Лориа)...

ајде сега се надевам на враќање на повеќето првотимци за да нанижеме и ние некоја победа за го фатиме последниот воз за европа инаку лошо ни се пише

абе клошар кога ќе те видам ќе ти кажам ја на тебе
има постот во уста да го голтнеш и ќе забравеш на фан клуб Рома
најозбилан сам претера ги сите граници
Еве го голот на Лорија... :helou:

Иначе, околу утакмицата... Се очекуваше ваков исход, и од наша а и од ваша страна, сигурен сум. Рома играа со поголем хендикеп одколку Јуве, и на крај се виде разликата. Докторите мора да сторат се што е у нивна можност што побрзо, пошо се подалеку ви е четвртото место. Со среќа понатаму, ќе ви треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom