Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Најголема желба ми е Рома да го победи Арсенал.Да се докаже дека Арсенал како екипа не постои и дека нив не и се битни успесите туку нешто друго.Имате повеќе шанси од нив само тие треба да се искористат до максимум.Тие се глупави, само ќе се вртат околу голот и нема ниту да шутнат.
Да ти кажам нешто:
На сите ни е најголема желба Рома да триумфира над Арсенал. Да се докаже дека Рома е поголем и поквалитетен тим од Арсенал.

Најголема желба ми е Рома да го победи Арсенал.Да се докаже дека Арсенал како екипа не постои и дека нив не и се битни успесите туку нешто друго.Имате повеќе шанси од нив само тие треба да се искористат до максимум.Тие се глупави, само ќе се вртат околу голот и нема ниту да шутнат.
Дојде на форумов да ни кажуваш што знаеш ? океј само напред :)
те разбирам повеќе ке си за рома тоа твое право али вакви глупости да тресеш?
Ова ке ти го претумачам ...
„Ти си глупав, и само ке се обидуваш нешто да научиш а на крајот ништо нема да запамтиш “ па ондак следува глупирање како ова што е болдираново.
Имам респект спрема оваа екипа, можеби влагаме како мали фаворити во дуелот, али тоа немора да значи ништо ама баш ништо.
И Челзи беше кој знае каков фаворит па после се фаќаа за глава и среќа што изгубија само со 3-0.
Нема потценување, со борба со мотив + до добар исход на двата дуела и пласирање во наредна фаза.

Дечки ве го имате за мене најдобриот и омилениот играч го имате ЅВЕРОТ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: и затоа многу ве почитувам како тим и фал богу што ЅВЕРОТ има тим со кој може да му парира на секој тим ви посакувам многу среќа и очекувам да завршите втори во Италија имате супер тим не скап но доста компактен кој може до крајот да собери 7 бода повеќе од Јувентус поздрав и се најдобро

Дечки ве го имате за мене најдобриот и омилениот играч го имате ЅВЕРОТ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: и затоа многу ве почитувам како тим и фал богу што ЅВЕРОТ има тим со кој може да му парира на секој тим ви посакувам многу среќа и очекувам да завршите втори во Италија имате супер тим не скап но доста компактен кој може до крајот да собери 7 бода повеќе од Јувентус поздрав и се најдобро
Фала Фала Брат, да имате и вие успех во походот кон Барселона, а и против Ливерпул.

Дојде на форумов да ни кажуваш што знаеш ? океј само напред :)
те разбирам повеќе ке си за рома тоа твое право али вакви глупости да тресеш?
Ова ке ти го претумачам ...
„Ти си глупав, и само ке се обидуваш нешто да научиш а на крајот ништо нема да запамтиш “ па ондак следува глупирање како ова што е болдираново.
Имам респект спрема оваа екипа, можеби влагаме како мали фаворити во дуелот, али тоа немора да значи ништо ама баш ништо.
И Челзи беше кој знае каков фаворит па после се фаќаа за глава и среќа што изгубија само со 3-0.
Нема потценување, со борба со мотив + до добар исход на двата дуела и пласирање во наредна фаза.

тој го кажува своето мислење во фан клуб рома, а не во вашиот што има ти да се мешаш, во овој момент ти си оној "натрапникот"(ако можам така да се изразам)

и објасни ми го она "влагаме како мали фаворити" по која основа го кажуваш тоа??????
Јас мислам дека Рома е тимот кој може да се смета како мал фаворит во овој дуел

......и кажи ми колку години си, ако си некој ептен помал од мене не сакам да трошам време на тебе

тој го кажува своето мислење во фан клуб рома, а не во вашиот што има ти да се мешаш, во овој момент ти си оној "натрапникот"(ако можам така да се изразам)

и објасни ми го она "влагаме како мали фаворити" по која основа го кажуваш тоа??????
Јас мислам дека Рома е тимот кој може да се смета како мал фаворит во овој дуел

......и кажи ми колку години си, ако си некој ептен помал од мене не сакам да трошам време на тебе
Јас неам ништо против тоа што он е за рома на овој меч, но болдираното беше трескање глупости претпоставувам и ти тоа добро знаеш да го процениш, ваљда не си толку глуп, или глуп си?
Инаку за тоа океј ти го сметаш Рома за малку поголем фаворит, јас обратно.
Поздрав.
пс. а за тоа третото приватна порака.
И тука не сум дојден со лоша намера, исто сум како и ти што пишуваш во фан клуб арсенал во последно време така да не се прај ...

воедно благодарам за сите кои и изразуваат подршка на Рома во дуелот со арсенал, и оние кои имаат симпатии кон клубот поради било какви причини:smir:

Прво утре на Сиена 2-3 комада. Па после ќе мислиме за во Лондон.
Лелеее не можам да дочекам да дојде вторниииик :helou:

Прво утре на Сиена 2-3 комада. Па после ќе мислиме за во Лондон.
Лелеее не можам да дочекам да дојде вторниииик :helou:

и јас сакам 2-3 комада, ама страв ме фаќа го нема вучинич,аквилани,де роси а средината ќе ја држат тадеи,бриги и пизаро(веројатно тој ќе ја преземе улогата на де роси во него имам најдоверба) + тоа тоти се споменува дека денеска тренирал нормално но додека не го видам на терен не верувам:toe::smir:

додека арсенал е тема која ќе започнеме после победата над сиена

и јас сакам 2-3 комада, ама страв ме фаќа го нема вучинич,аквилани,де роси а средината ќе ја држат тадеи,бриги и пизаро(веројатно тој ќе ја преземе улогата на де роси во него имам најдоверба) + тоа тоти се споменува дека денеска тренирал нормално но додека не го видам на терен не верувам:toe::smir:

додека арсенал е тема која ќе започнеме после победата над сиена
Не дека не сум и јас за победа ама ако ти текнува бевме и сиругни со победа против Аталанта па види како испадна. Останува само да видиме и да не славиме победа пред време.:smir:

Не дека не сум и јас за победа ама ако ти текнува бевме и сиругни со победа против Аталанта па види како испадна. Останува само да видиме и да не славиме победа пред време.:smir:

па не може да губиме од сиена двапати во гoдината па затоа очекувам победа

Добро е победа, сега може да се мисли за Арсенал.:vozbud:
FORZA ROMA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom