Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде утре да се земат 3 бода и да се приближиме на -6 до Наполи. Мора да се оди на победа.
П.С. Во четврт финалето на Италијанскиот куп ќе играме со Интер (Ladri)![]()
На -6 ќе бидат ако вечер победи Рома. Сега Наполи има 33 а Рома 24 со победа ќе има 27 и така ќе намалат на -6 што е достижна предност.Мислам дека на со победа на -8 се приближуваме...
Ја победија вчера регуларно време 1-1 после во продолжеток 3-1.inter treba da ja pobedat genova prvo
Да, ама тоа беше куп-натпревар, нема никаква врска со моменталната состојба на табелатаinter treba da ja pobedat genova prvo
.Ајде утре да се земат 3 бода и да се приближиме на -6 до Наполи. Мора да се оди на победа.
П.С. Во четврт финалето на Италијанскиот куп ќе играме со Интер (Ladri)![]()
inter treba da ja pobedat genova prvo
Да, ама тоа беше куп-натпревар, нема никаква врска со моменталната состојба на табелата.

Ok, моја грешка, е сега ме интересира дали еден меч се игра или два, некаде на форумов прочитав за два термина, некаде само во полуфиналето се играле два, за финалето знам дека е еден меч на стадион кој би требало веќе да е одреден .За купот збореа![]()
Еден натпревар се игра и во четвртфиналето така е од оваа година.Ќе се игра кај Интер на 21. 01.Ok, моја грешка, е сега ме интересира дали еден меч се игра или два, некаде на форумов прочитав за два термина, некаде само во полуфиналето се играле два, за финалето знам дека е еден меч на стадион кој би требало веќе да е одреден .

Ok, моја грешка, е сега ме интересира дали еден меч се игра или два, некаде на форумов прочитав за два термина, некаде само во полуфиналето се играле два, за финалето знам дека е еден меч на стадион кој би требало веќе да е одреден .

Последна информација за неговото враќање е изјавата што самиот тој ја даде: Дека сака да се врати на 25 Јануари на мечот против Наполи. Од неодамна им се врати на тренинзите и се очекува што поскоро неговото враќање.Леле леле Баптиста ѕвер ејј. Ги шина. Одлични голови. Што ти се вика квалитетен тим, квалитетен состав и квалитетни играчи
Ме интересира сега за Тоти пошто цело време се менува кога ке се врати на теренот. Последна информација?