Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде утре да се земат 3 бода и да се приближиме на -6 до Наполи. Мора да се оди на победа.
П.С. Во четврт финалето на Италијанскиот куп ќе играме со Интер (Ladri) :vozbud::vozbud::vozbud:

Ајде утре да се земат 3 бода и да се приближиме на -6 до Наполи. Мора да се оди на победа.
П.С. Во четврт финалето на Италијанскиот куп ќе играме со Интер (Ladri) :vozbud::vozbud::vozbud:

Мислам дека на со победа на -8 се приближуваме...

Мислам дека на со победа на -8 се приближуваме...
На -6 ќе бидат ако вечер победи Рома. Сега Наполи има 33 а Рома 24 со победа ќе има 27 и така ќе намалат на -6 што е достижна предност.
Еве играчите на располагање за вечер:

AQUILANI
ARTUR
BAPTISTA
BERTAGNOLI
BRIGHI
CASSETTI
CICINHO
DE ROSSI
FILIPE
GRECO
JUAN
LORIA
MENEZ
MONTELLA
PANUCCI
PERROTTA
PIPOLO
PIZARRO
RIISE
TADDEI
VIRGA

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Оф оф Сампдорија си добија рутинско плескање. 2-0 рутинска победа. Одлично! Баптиста ги уби чоекон! Какви голови им даде уауауауауауауа! Касано се усра, како и секад, греота чоекон.

Следни се Торино, ајдееее :vozbud:

Добро е ќе тргне работава изгледа. Една лесна победа против Сампдорија без поголем труд. Се доближуваме кон 4 место малку по малку.

inter treba da ja pobedat genova prvo

Да, ама тоа беше куп-натпревар, нема никаква врска со моменталната состојба на табелата :D .

За купот збореа :)

За купот збореа :)
Ok, моја грешка, е сега ме интересира дали еден меч се игра или два, некаде на форумов прочитав за два термина, некаде само во полуфиналето се играле два, за финалето знам дека е еден меч на стадион кој би требало веќе да е одреден .

Ok, моја грешка, е сега ме интересира дали еден меч се игра или два, некаде на форумов прочитав за два термина, некаде само во полуфиналето се играле два, за финалето знам дека е еден меч на стадион кој би требало веќе да е одреден .
Еден натпревар се игра и во четвртфиналето така е од оваа година.Ќе се игра кај Интер на 21. 01.

Еве ги головите од мечот со Сампдорија

само еден меч

баптиста изигра феноменално какви голиви лелелелелелеле:vozbud:

баптиста ѕвер какви голиови лелелелеле:vozbud::vozbud:

Леле леле Баптиста ѕвер ејј. Ги шина. Одлични голови. Што ти се вика квалитетен тим, квалитетен состав и квалитетни играчи :)
Ме интересира сега за Тоти пошто цело време се менува кога ке се врати на теренот. Последна информација?

Леле леле Баптиста ѕвер ејј. Ги шина. Одлични голови. Што ти се вика квалитетен тим, квалитетен состав и квалитетни играчи :)
Ме интересира сега за Тоти пошто цело време се менува кога ке се врати на теренот. Последна информација?
Последна информација за неговото враќање е изјавата што самиот тој ја даде: Дека сака да се врати на 25 Јануари на мечот против Наполи. Од неодамна им се врати на тренинзите и се очекува што поскоро неговото враќање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom