Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
lele mnogu me faka strav utre so bordo nemoj od gotovo veresija da si na pravime

abe ke ja davat li roma na tv????????? so bordo

lele mnogu me faka strav utre so bordo nemoj od gotovo veresija da si na pravime

abe ke ja davat li roma na tv????????? so bordo

Кажи драгичка :)
Ке ја даваат на МТВ таа утакмица (конечно).
Бордо јесте се незгодни ама не верувам дека Рома ке утнат работа. Мислам дека ке победат. Поважни работи се:
1.Тоти е во форма
2.Менез се опушти игра добро
3.Рисе се вклопи
Тоа е најважното останува само да видиме.

Ке играат сите стандардни нели?Нема некој битен играч повредено?

Честита победа одлично изигравте...Сакам да прашам оти Вучинич не играше???

Мирко имаше ситна повреда на коленото, влезе во 90та минута инаку :)

Ќе игра викендов со Каљари. Да ги буши до коска :):):):)

И да, ајде честито прво местенце. Ѕверови сме.

Ајде честито нека ни е прво место.Конечно се консолидиравме.мислам дека ако продолжиме со ваква зрела игра можеме да атакуваме и на европска титула.

Ajde i od mene cestito neka e ....samo se izvlekovte da ne se padnete pak so Man United hahaahaah ok pozz i uste ednas cestito

ајде честито нека ни е :) прво место си е прво место , Рома во форма пак се се врати на нормала ... абе супер

Ajde i od mene cestito neka e ....samo se izvlekovte da ne se padnete pak so Man United hahaahaah ok pozz i uste ednas cestito

смешен си , да не пукниш.

Тооо мајстореееееееееее:vozbud::vozbud::vozbud:
Заслужено Рома остана на 1 место. Челзи може само да ќути и да гледа што ти се вика вистински фудбал. Одличен гол пред се на Тоти. Сите што викаат демек што бе Тоти не го бива стар е нешто сега нека ќутат. Последните 4 утакмици Тоти изигра феноменално. За вчера истото важи. Одличен гол даде Тоти. Исто така одличен гол и на Бриги.
Само напред!!!
Форца Рома!!!!

Абе играч од светска класа ќе си биде ѕвер цела кариера.

Сеа нормално, мора да се најде по некој љубоморен шо ќе го вика стар и камен, тоа е :)

Честито победа а и 1 место во група искрено повеќе сакав вие да сте 1 место за да имаме шанси да се паднеме со Челзи камо таа среќа да ни се падне Челзи да ги згазиме:pos2::pos2:
А за Тоти кој вика дека е стар камен нема поима од фудбал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom