Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Рома ме изненади!Очекував или победа или минимално реми!

знам бе друже ама дека за нив сум и толку ми треба :ija: урлав ко луда

Чекај има уште една утамица :vozbud: можда ќе тепаме 0-3 :):):):)

Иначе, викендов дома со Џенова. Очекувам рутинска победа, а и мора. Интер гостува кај Аталанта, кои покажуваат добри игри сезонава, и лесно може да се очекува кикс на Интер.

Како и да е, до мечот Милан - Интер, мора да бидеме најмалку бод позади Интер, или евентуално пред нив.

Очекувам многу неизвесна завршница на првенството. Нормално, со скудето за Рома :)

Е ај ке чекам...што друго ми преостанува. :toe: ама највече би сакала да ги видам во игра Рома-Баерн....дека сум и за тие и за тие...баш ме занима :vozbud:

Чекај има уште една утамица :vozbud: можда ќе тепаме 0-3 :):):):)

Иначе, викендов дома со Џенова. Очекувам рутинска победа, а и мора. Интер гостува кај Аталанта, кои покажуваат добри игри сезонава, и лесно може да се очекува кикс на Интер.

Како и да е, до мечот Милан - Интер, мора да бидеме најмалку бод позади Интер, или евентуално пред нив.

Очекувам многу неизвесна завршница на првенството. Нормално, со скудето за Рома :)

Лееј бе Влатко си читаш ли што си напишал бе. Вчера у фаца ти кажав дека уште од првиот гол кога го дадовме дека е готово, а ти се надеваш дека на олд трафорд ќе направите нешто. Добро играте ама можеби со италјански тимови, ама со други како што во овој случај Манчестер викате ич убаво не играле и пак тепале. Тоа е разликата меѓу повисока класа и пониска. Рома со толку шанси ништо не направи, а манчестер си знае како е занаетот и си искористи. Без разлика какв гол дале тоа ги разликува двата тима. Манчестер веќе научил што како и затоа сега не само во лига на шампиони туку и во премиер лига растураат се пред себе, а рома ај респект имам за во италјанско како играте ама лига на шампиони можеби за 3 до 4 години обидете се пак со нас и ќе видиме.

Да бидеме реални... Рома веќе нема шанси за во ЛШ. Ама за скудетото јас сум сигурен дека го земаат. Интер - Милан ќе решат многу работи :D

Абе да вибам тимот!!!
20 минути живци искинав додека да дадат гол!!
Дај боже да тепаат Рома-тоа значи дека утре Интер тепаат!!

Ах, добра ти е логикава.

За малце немаше да тепаме, Џенова не заслужија пораз, ама и Рома си ја заслужи победата.

Ајде сега разликата е само 1 бод, утре Интер нека се потат против Аталанта.

Луѓе сега го видов голот на Вучиниќ!!!!:vozbud::vozbud::vozbud: Кој не го видел нека го бара на Youtube!!!! Алал вера!

Луѓе сега го видов голот на Вучиниќ!!!!:vozbud::vozbud::vozbud: Кој не го видел нека го бара на Youtube!!!! Алал вера!

Штотуку го видов , РЕМЕК ДЕЛО !!! Може и гол на сезоната . . .

ајде рома уште имате шанси за скудето

Денес ке има добир два натпревара МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈДТЕД и РОМА и БАРСА ШАЛКЕ 04 ама мислам дека БАРСА оди во полуфинале и сигурен сум во тоа а во РОМА манчестер ке биде дбар натпревар тука мислам дека ке оди рома ама за да оди треба 0 3 да победи ама да се надеваме. и поздрав до сите фанови на РОМА.

немојте да играте повеке подарен пенал да се промаши тоа само тапи како вас го можат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom