Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со ова докажавме дека не сме тим кој зависиме само од еден играч како што и многумина велат. И без тоти, прво го надигравме милан во милано а и резултатот сам си дојде на место.
Само напред рома а во среда си играме против лацио и тука ќе биде многу тежок натпревар да се совлада лацио во градското дерби.
Абе тежок, нетежок време е и Лацио да изгубат едно 2-3:0!
Сега ние сме домаќини, така да очекувам да ги убиеме!!!
Сеа муабетов не знам колку ти држи вода, не е баш така тоа кој е подобар, али нема везе. Не ја глеав утакмицата, последни 5 минути глеав само, честито за фановите на Рома, и едно прашање. Беше ли тоа за втор жут на Амброзини? Пошто не видов што се случи, бидете објективни.abe zborete vie sto sakate jas si kazuvam moe mislenje,priznavam deka milan e vo kriza ama ne zaboravajte deka on e sampion vo evropa i toa nema nikoj da go smeni.... A I 100 PATI PODOBRO E DA TE BIVA VO LIGA NA SAMPIONI OTKOLKU VO SERIA A....a se sekavate kako gubevte od manceser...a?i kako milan posle gi pobedi a?i koj e sega bojle milan ili roma?
Сеа муабетов не знам колку ти држи вода, не е баш така тоа кој е подобар, али нема везе. Не ја глеав утакмицата, последни 5 минути глеав само, честито за фановите на Рома, и едно прашање. Беше ли тоа за втор жут на Амброзини? Пошто не видов што се случи, бидете објективни.![]()
ОК, фала на објаснувањето, ќе најдам негде да го ѕирнам моментот, само ако не си у право...Според мене беше. Практично му го искина дресот на Де Роси! А и да не беше за жолт, мислам дека судијата и онака ќе му дадеше жолт, бидејќи цел натпревар Амбросини го помина протестирајќи на секоја одлука на судијата!
Ќе пробам да најдам фотка од тој момент па ќе ја стаам тука
Инаку ... фала за честитките![]()
![]()
a za ova ne misite deka trebase barem na eden od ove igraci da dade zolt karton zasto edniot go sopnuva a drugit go vlece po dres kaka?ama sudijata za vakvo nesto ne dosudi nisto iako neznam zasto?????????????iako na slikava se gleda deka sudijata ubavo go vide ova???????![]()
Pozdrav do fanovite na Roma,ama mislam deka Pandev ke vi dade barem eden gol