Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
браво за рома, заслижија да тепаат, супер фудбал прикажаа, а и во одбрана многу сигурно изиграа.Милан ги снема целосно едно време. Само напред. поздрав

Со ова докажавме дека не сме тим кој зависиме само од еден играч како што и многумина велат. И без тоти, прво го надигравме милан во милано а и резултатот сам си дојде на место.
Само напред рома а во среда си играме против лацио и тука ќе биде многу тежок натпревар да се совлада лацио во градското дерби.

Со ова докажавме дека не сме тим кој зависиме само од еден играч како што и многумина велат. И без тоти, прво го надигравме милан во милано а и резултатот сам си дојде на место.
Само напред рома а во среда си играме против лацио и тука ќе биде многу тежок натпревар да се совлада лацио во градското дерби.

Абе тежок, нетежок време е и Лацио да изгубат едно 2-3:0!

Сега ние сме домаќини, така да очекувам да ги убиеме!!!

Абе тежок, нетежок време е и Лацио да изгубат едно 2-3:0!

Сега ние сме домаќини, така да очекувам да ги убиеме!!!

не дека лацио има достоен тим да им се спротистави на рома, туку дека е градско дерби па затоа велам дека нема да биде лесно да се совлада лацио.

abe zborete vie sto sakate jas si kazuvam moe mislenje,priznavam deka milan e vo kriza ama ne zaboravajte deka on e sampion vo evropa i toa nema nikoj da go smeni.... A I 100 PATI PODOBRO E DA TE BIVA VO LIGA NA SAMPIONI OTKOLKU VO SERIA A....a se sekavate kako gubevte od manceser...a?i kako milan posle gi pobedi a?i koj e sega bojle milan ili roma?
Сеа муабетов не знам колку ти држи вода, не е баш така тоа кој е подобар, али нема везе. Не ја глеав утакмицата, последни 5 минути глеав само, честито за фановите на Рома, и едно прашање. Беше ли тоа за втор жут на Амброзини? Пошто не видов што се случи, бидете објективни. :)

Сеа муабетов не знам колку ти држи вода, не е баш така тоа кој е подобар, али нема везе. Не ја глеав утакмицата, последни 5 минути глеав само, честито за фановите на Рома, и едно прашање. Беше ли тоа за втор жут на Амброзини? Пошто не видов што се случи, бидете објективни. :)

Според мене беше. Практично му го искина дресот на Де Роси! А и да не беше за жолт, мислам дека судијата и онака ќе му дадеше жолт, бидејќи цел натпревар Амбросини го помина протестирајќи на секоја одлука на судијата!

Ќе пробам да најдам фотка од тој момент па ќе ја стаам тука :)

Инаку ... фала за честитките :)

Според мене беше. Практично му го искина дресот на Де Роси! А и да не беше за жолт, мислам дека судијата и онака ќе му дадеше жолт, бидејќи цел натпревар Амбросини го помина протестирајќи на секоја одлука на судијата!

Ќе пробам да најдам фотка од тој момент па ќе ја стаам тука :)

Инаку ... фала за честитките :)
ОК, фала на објаснувањето, ќе најдам негде да го ѕирнам моментот, само ако не си у право... :) И повели и друг пат за честитките. :)

Еве и фотки за тие шо се бунат дека не било пенал!

[img=http://img89.imageshack.us/img89/8393/derossimisspenambrosinisx7.th.jpg]

И сега особено погледнете на овие фотки каде се наоѓа судијата ...

[img=http://img89.imageshack.us/img89/3295/4234up9.th.jpg]

[img=http://img85.imageshack.us/img85/9042/234324rf1.th.jpg]

Заклучок: да, ова е за чист жолт картон! Да, ова е пенал!

FORZA ROMA!

8474_big.jpg

a za ova ne misite deka trebase barem na eden od ove igraci da dade zolt karton zasto edniot go sopnuva a drugit go vlece po dres kaka?ama sudijata za vakvo nesto ne dosudi nisto iako neznam zasto?????????????iako na slikava se gleda deka sudijata ubavo go vide ova???????:tapp:

8474_big.jpg

a za ova ne misite deka trebase barem na eden od ove igraci da dade zolt karton zasto edniot go sopnuva a drugit go vlece po dres kaka?ama sudijata za vakvo nesto ne dosudi nisto iako neznam zasto?????????????iako na slikava se gleda deka sudijata ubavo go vide ova???????:tapp:

Старт на топка ... после на Кака :smir:

Речиси е сигурно дека Тоти ќе го пропушти римското дебри ...

Ама ако ... сезоната е долга, секој одмор е добредојден. Очигледно не се оправил целосно од повредата, изјавуваат од таборот на Рома. Така изгледаат работите, барем денеска.

Но, тука се Де Роси, Мансини и Вуќиниќ, кој се прикажува во добро светло последниве два натпревари.

Без разлика, мора да се победи на овој натпревар, едноставно мора!
Се надевам дека Тоти ќе игра утре, ама со него или без ... мора да се победи утрешниот дуел!

:olee:

абе и без тоти не треба многу да жалиме ако играме оти вучиниќ е во топ форма а исто така и средниоот ред и посебно сисињо.
Натпреварот 70 посто е наш но никогаш не се знае, топка е, се врти.
А и на римското дерби(derby de la capitalle) никогаш нема фаворит или аутсајдер секогаш е изедначено.
Па ќе сочекаме до утре да видиме дали тоти ќе игра и иако е тука вучиниќ, тоти си е тоти.

Ајде ајде сега и на Лацио да си ги наредиме, како дечиња.

Pozdrav do fanovite na Roma,ama mislam deka Pandev ke vi dade barem eden gol

е ако де, нека даде и 3 ако може. Но рома да постигне 4 во тој случај. :D

Кога сме кај тоти, по се изгледа најверојатно ќе го пропушти градското дерби против лацио поради повреда како што и ќе не можат да играат и аквилани и тадеи поради повреди.
Но рома докажа против милам и дека има тим и без овие тројца.
Мој тип = Рома 3 - 0 Лацио

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom