Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде да кажам нешто за престојниот меч денеска. Се освен победа ќе биде неуспех за Рома! Знаеме како да ги згазиме Интер, последниве неколку сезони ги газиме и треба да го направиме тоа и денеска! Фактот дека играме на домашен терен, треба и да ни даде некоја предност. Се надевам дека на Тоти добро му дојде одморот, и дека ќе им шибне на Интер два три гола денес.

МОРА ПОБЕДА! ФОРЦА РОМА!

Реално,моментално најголемото дерби во Италија.Па со среќа на Рома,имаат капацитет и тимски дух да го победат Интер.И ич да не се сеќирате околу Ибрахимовиќ,он сам може само да посматра.Му требаат и другите да дава голови,а ако Рома успее да воспостави своја игра тогаш ќе биде многу тешко за Интер.Плус Тоти е во извонредна форма!А и Олимпико има посебен шмек!

Mи мириса на многу голови. Се надевам повеќето во мрежата на Интер. toeto

Лелееее, Жили спаси гол!!! Си ја испружи раката, ја одбрани топката, и си попи црвен! И ни фукнаа гол од пенал! Браво Жили, ебате глупиот :tapp:

Шо ако примевме гол, ќе се вратевме! 11 играчи е друга работа! Сеа и Ливорно да се ќе се држат, тешко ќе биде.

Ајде Спалети мајсторе, направи некоја тактика, да ги згазиме овие више, само се спасуваат благодарение на одредени индивидуалци :tapp:

Ајде, ајде, има уште надеж само напред!!!

Леее еј што направи бе Жили... има памет :uvo:
немораше така да реагира...

еее Жили друг пут ќе размислиш дали да га фаќаш топката со рака...
ако толку сакаш со рука да играш што не браниш...?
само што ги упропасти Рома да се обрукаат, оваа утакмица ви га заеба Жили да не га фатеше може ќе губевте 1-0 ама ќе изедначевте , па зошто и да не тепате ама тоа е.... :toe:

јооој мислев дека можите да го тепате интер ама .... се лажев
ајде сега мислете му ја за манчестер (имаја серија од утакмици 1-0 можи ќе ја продолжат)

Секој има свое мислење. Ама јас сум сигурен дека Рома ќе победи!

Ја сум повише од сигурен!

Mи мириса на многу голови. Се надевам повеќето во мрежата на Интер. toeto

jas mislam deka ke pobedi roma

:pusk: :pusk: :pusk: :pusk:

Јас само се надевав.. toeto :smee: Бтв, дали тоа јас лошо слушнав или на Тоти му свиреа?

:pusk: :pusk: :pusk: :pusk:
Абе добро сеа бев сигурен ама не испадна така! Ни па бев за Рома! Боље што изгубија затоа што и на психички план ќе бидеме повише подготвени за утакмицата у лига на шампиони!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom