Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
so naprajvte be luge ocekuvav mnogu pojke od vas (razocaran sum) .

Колку непрофесионален испад на Жили .... :kesa:

И толку знаев дека се ке има ама фудбал не.... нема врска има време за се ...

сега добро само да изиграат во Лигата на Ш.
инаку Интер во никој случај не е помокен од Рома.
Ништо посебно не покажа Интер проблемот беше кај Рома и срамота за Жили, не само црвениот картон , туки и моралот му го падна на целиот тим .

ццццц. Ајде немора ништо да значи катастрофалниов пораз од Интер...гледајте напред!

Одамна немам гледано послаба утакмица на Рома. А Жили...немам коментар...нека почни да игра одбојка

Тоа е. Морам да кажам дека потегот на Жили го реши мечот. Не разбирам зошто го направи тоа, кога со 11 играчи сигурно ќе се вратевме во игра. Но, трката за титулата не зависи од еден меч, така да Рома ќе мора да ја поправи својата игра понатаму. Како и да е, честитки за Интер, фер не победија, единствено Рома се виновни за ова катастрофално издание. Се надевам римјаните ќе научат лекција од овој меч, и се надевам дека ќе го поправат впечатокот во Манчестер.

ФОРЦА РОМА!

:)

Јас само се надевав.. toeto :smee: Бтв, дали тоа јас лошо слушнав или на Тоти му свиреа?

Не знам дали му свиреа, бидејќи ја гледав утакмицата на нет. Ама ако имаме толку глупави навивачи да му свират на човекот кој целосно го посвети својот живот на Рома, кој му донесе титула италијански првак на клубот, кој и покрај сите понуди од европски гиганти остана во Рома, епа тогаш тие луѓе не се вистински навивачи на клубот, и според мене слободно можат да идат у курац!!! Па што сакаат од Тоти, тој не е семоќен, не може сам да игра. Во фудбалот играат 11 луѓе, а не еден. Жили да покажеше малку професионалност, не ќе беше лошо.

Мора барем нерешено да биди, а и по можност да победите не би било лошо...

Добри се Рома засега. Техника уиграност, браво за играта.
Малку повлечено играат со двојна линија (ко шо би кажал коментаторот)
ама функционира засега манчестер немаат решение

Супер се со полу-контрите (ги прекинват влечат, комбинираат). А за судиите да му .... за „офсајдо“ на мансини во 10та минута

Ногу затворено играт а и коментаторот ме изнасмеа тоа што рече дека се плашат :) епа ќе се плашат секако не ја предаваме утакмицата.

0-0 би било добар резултат на Олд Трафорд. После дури во шеста рунда играме пак со Манчестер, а тогаш најверојатно ќе биде све решено. Бод да зееме тука, и после се ќе се сведи на тоа кој ќе направи кикс против Спортинг и Динамо Киев :)

крај
Манчестер - Рома 1-0 :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom