Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде батиња одлична група имаме ... можеше и полесно ама добро е сепак.

Јас мислам дека ке имаме малку проблеми во Киев на гостински терен ... секогаш мразам такви нестабилни тимој и плус се игра на тешки услови таму дека зимен период....... дома ке бидат исшлапани.

Спортинг се добар тим ама ни блиску до класата на Рома ... така да не се плашам воопшто од нив .. последно ги гледав пред некое време , ништо посебно.

Ман. Јунајтед после дебаклот лани сите ке серат ама нема да е исто .... па да бидам искрен очекувам сигурна победа во Рим и најмалку нерешено на Олд Трафорд ... Рома ке биде навистина фокусирана на тој меч и плус тоа сите знаеме дека тоа што се случи на Олимпико прво ги омекна малку Римјаните и неискуството на Рома за разлика од Ман Јун кога станува збор за елитните натпреварувања ... и на играчите па и на тимот како тим го стори своето....

Ајде ке се читаме од сега ... јас не пишев поради лични причини бев изреволтиран од некои модероадминистратори ама тука барем е добро на оваа тема

ФОРЦА РОМА!

Абе многу касно почнуваат годинава лига на шампиони, првото коло е на 19 септември а од тогаш следното е за 2 недели, па после за 3 недели, па пак за 2 недели, па за 3.....
Зошто не е како лани цело време на две недели да се игра?
Кој ќе чека толку у пи*ку матер!!!!
Ај нека оди времево побрзо.

Нонда ви замина у Галатасарај а? Леле денеска што трансфери само се направени!

да, да па редно више беше да си замине и така не играше во прв тим

1.3 Milioni taman ko za nego ... sekako na Roma mu bese nepotreben

Нонда не е доволно добар за Рома, плус и милионче си лапнавме :)

утре во 15.00 играме на олимпико против сиена.
Според мене ќе им одржиме добра лекција.

Мој тип - Рома 4 - 0 Сиена

Не не! 4 не ми се веруе, ама 2-3 ќе дадете сигурно...а може и 1 да примите, за зар :)

за зар мора да се прими еден. Ама некако многу слабо ми изгледаа овја сиена па и затоа напишав 4 - 0, ама ќе видиме што ќе се случи.

Абе за мене и 2-0, па и 1-0 доста е. Важно е да се победи! Ако сакаме да го освоиме скудетото вакви тимови како Сиена особено на домашен терен мораме да ги победуваме! :)

едит: ги измачкавме Сиена, три комада! Газиме!!! :)

- гледам Јуве се во катастрофална форма, ќе ги газиме на Олимпико :)

газиме газиме..... Три им дадовме на сиена.

Cтрелци:
17' Аквилани
82' Жили(првенец во дресот на рома)
89' Тоти

Следно коло играме против реџина на гости каде мора да освоиме 3 бода бидејќе потоа настапуваат дербите до 10-то коло.

http://youtube.com/watch?v=ZeT-5Lgwfas

eve link od mecot za toj sto ne go gledase tuka se najdobrite sansi na natprevarot.

i ako se sekavae na golot na Aquilani od prviot mec ..... videte go cudoto od ''dete'' sto pravi na ovaj mec..... golot i eden prekrasen udar od ogromna dalecina ... bravo , jas sum bash prijatno iznenaden

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom