Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Јас првпат го забележав цицкарот на оној купот како се викаше ... пред светското шо се играше, и Бразил кога го освои ... цицкарот какви пасеви им даваше и мислам дека даде еден гол ...

супер играч е сисињо а и во рома ќе има место за него во прв тим сигурно пошто панучи е веќе стар а и за џабе сигурно рома не дала 11 милиони за да седи некој на клупа.

Цицкарот готов е ... петгодишен договор. Инаку дојде за 11.000.000 евра мислам ...

Сеа ке се докаже, и ке го бараат назат дупло поскапо :)

Edit- Рома е блиску до трансфер на Дел хорно, лев бек

Во Челзи што играше? Ако е тој, во Англија не се покажа многу, ама во Шпанија одлично играше за Атлетик Билбао. Па ако отиде во Рома можи да се разигра:)

Според мене Дел Хорно (ако дојде), покрај цицкарот ќе биде еден од најдобрите засилувања шо Рома ги купила последниве неколку сезони.

Супер!

- инаку ми текна каде го гледав цицкарот за првпат ... куп на конфедерации :)

минатата сезона на подготовките заработи тешка повреда што го мачеше цела сезона и натпревар не изигра за Валенсија....затоа беше префрлен во Бтимот, и дојде до кавга меѓу него и Кике Флорез(тренерот на Валенсија) по што побара да биде ставен на трансфер листата...би требало овој трансфер да се реализира

може да ни кажеш од кај си ја добил ти оваа информација?

Утре играме против палермо во гости во вечерниот термин, поточно во 20.30.

Рома ќе игра без хуан и пизаро кои се опоравуваат од повредите, без перота кој е суспендиран поради црвен картон, и ферари нема да може да игра ама незнам зошто.

Јас мислам дека ќе има интересен и возбодлив фудбал со многу голови.

мој тип - Палермо 2 - 3 Рома

Пишете нешто за натпреваров, ова она...

Овој човек може да направи многу за нас, ако не, и да ни ја донесе титулата!

http://tribalfootball.com/article.php?id=53748

Изјавава ме попали :)

"The most important thing for me in choosing a club was the history of it. Plus when I came to Rome to get my EU passport, I was enchanted by the city. I also loved the openness of the public. Playing here is just like being in Brazil. "I made this decision along with my family. I also did my research, talking for a long time with Doni and Emerson, who spoke so very highly of Roma and the tight-knit happy team spirit. That is very important for me.
"I follow Serie A and it is very entertaining. Roma are among the favourites for the Scudetto and I cannot wait to help my teammates achieve that. I do feel the responsibility on my shoulders, but I told Real I wanted Roma."

Хухухухухухуху, голот на Аквилани ме остави без зборови. Лудував!!!

Рома игра одлично, тоа ми се допаѓа! Сите се трудат, одличен тимски дух! Конкуренти, пазете се од некој ваков гулаб на Аквилани! :)

:olee:

едит: Ги мачкаме на лебче со сусам овие Палермо! :pos:

0-2 на полувреме, благодарение на двата гола на Мексес и на Аквилани д вундеркид :)

- ај чекам уште голови, ај Тоти греота е ќе се чувствува изолиран :pos:

Палермо ги смачкавме :)

Само едно нешто кога кажа коментаторот, ми се стемни. А тоа е распоредот на Рома ...

следни противници:

- Фиорентина
- Сиена
- Наполи
- Јуве
- Парма
- Интер
- Милан
- Лацио

Рома ќе игра со сите овие за само десет кола ... LOL

Kajgana Shop

Back