Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.974
- Поени од реакции
- 8.892
Мене ми е мило Шик што постигна гол 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе друже реално и овој тим требаше да ги помине... Друго ќе беше да постигнеме први гол.. Ја мислам далеку е сепак, тек сега ако поминевме во 1/4 финале со Јувентус.. Не реков дека скудетото е наше ама мора да се обидат ни останува тоа само до средината на февруари.. Ако ништо појќе еве повторно да избориме пласман во ЛШ директен по можност!!Купот е единствен трофеј што реално може да го освоиме. Се виде на оваа дека за Скудето немаме теоретски шанси.
И да сребрена ѕвезда е сребрена ѕвезда, а не на крајот од сезоната со празни раце.
Дај боже нападот да го видиме во вистинскo светло, #Schick![]()
Абе Шик, абе дете...
da stopiras pred sutot na shik ke ukapiras deka scezni veke pagase na negova desna strana, shik tuka se izgubi u vremeto i prostorot, sve sto trebase da napravi e namesto da sutne, laznjak i da go pomine toa ke bese toa, ama toa se tie milisekundi kade klasata igraci bi postapile taka i bi napravile takov promislen poteg, i tuka se takvite ko shik, koi suitraat pa kaj ide ide.
Ne smeese ova da go utne, nema nikakov izgovor za vakvo promasuvanje vo vakov mec, kade se dvojat maskite od devojcinjata. Inace dobro igraa roma vo vtoro, ali so dobra igra bez rezultati dzabe muabetot, na kraj navivacite se zadovoluvaat so brojkite na semaforot, a ne so kreiranite sansi i akcii koi ne rezultirale so gol.
Да, ама не некој што треба во иднина да биде добар...Во зимскиот трансфер период ако имат стварно некакви амбиции во лигата, мора да купат напаѓач до 20 милки.