Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Траги комедии се играчиве. Џеко најголема утка, Салах себичен, Флоренци секое второ подавање му е грешка. Секоја чест на ДДР и Нинџата па и Диње донекаде. Секоја чест на Кастан за желбата и страста ама сепак формата сеуште не му е на ниво.
п.с. Не ми е јасно зошто Салах е во средина кога он е класично крило, особено брз, а во средина неможе тоа да го покаже.

FORZA ROMA
FORZA SPALETI
:)

Салах себичен у пм нека иде :/[DOUBLEPOST=1453046425][/DOUBLEPOST]Каков малер е овој тим, официјално сме во борба за 3-то место и ништо повеќе :facepalm:

Последно уредено:
^Какво 3место неможеме Верона да ја добиеме.. Сиротите од 9 бода 2 им се против Рома :facepalm:
3место е достижно доколку имаме позитивен резултат во Торино наредна недела..
Салах ептен себичен..

Верувам дека Спалети може да ја исправи работава. Да не заборавиме дека пред мечов имаше само 2 тренинга, дајте му време малце само. Ако ги подобри играчиве психички не е изгубена сезонава ама ќе видиме.

И Клоп кога дојде во Ливерпул, не донесе веднаш резултати.Резултатите ќе дојдат подоцна.Спалети да донесе 3то место, и да ги мине Реал у ЛШ е тоа што го сакам и очекувам од него.Се повеќе е бонус, се помалце мал неуспех.

Spaleti ne e magionicar kako prvo pa za dva treninga da napravi cudo. Vtoro ovaa Roma e pravena spored Garsija so tipot na igracite, taka da treba vreme dodeka se uigraat ili eventualno se donesat novi igraci. Odbrana da se sredi, sredinata da se uigra i napadot da profunkcionira, za seto toa treba vreme. Ne e ovaa bolka od vcera pa aj kje ja izlecime odma. Garsija istiot tip na igra go igra uste od tie 10 famozni pobedi. Pa dojdoa 10 nereseni pa posle katastrofata dojde.

FORZA ROMA
FORZA SPALETI
:)

И Клоп кога дојде во Ливерпул, не донесе веднаш резултати.Резултатите ќе дојдат подоцна.Спалети да донесе 3то место, и да ги мине Реал у ЛШ е тоа што го сакам и очекувам од него.Се повеќе е бонус, се помалце мал неуспех.

Рома нема да го помини Реал Мадрид да не се лажиме..колку и да сте фанови на овој клуб сепак треба малце објективност..Реал Мадрид реално ќе му ја дупни глата на Рома и очекувам јако плескање на Бернабеу со 3-4 гола разлика

Шансите Реал да го минеме се 10% како што стојат моментално работите, бидејќи моментално не сме способни една Верона да ја тепаме која е последна, доколку дигнеме форма овој месец добро ќе биде. Победа против Јуве у гости може да ја сврти сезоната :)

Море како ќе платите за првиот натпревар кога се силевте, лелеле... со се камата :kuracc:

Мхм надевај се, нема да знаете кај се наоѓате, Комунале, Деле Алпи или Сони Арена :icon_lol:[DOUBLEPOST=1453230684][/DOUBLEPOST]@Scirea кој кур ти аватаров, губеш на популарност, ќе мисли народот дека си мондо :P[DOUBLEPOST=1453232236][/DOUBLEPOST]На денеш ден почина Дино Виола, сопственикот на Рома од 1979 до неговата смрт 1991 година.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom