Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
катастрофа сме, одбраната ни е за никаде, дестро не прикажа ништо

...идиоти се празен гол од 10 обиди не можат да погодат

3-0
ај со среќа нека ни е, ко нема 10 да примат, здравјето ми го зедоја

Секој втор меч црвен. После секој примен гол нервоза на максимум, концентрација 0, желба за игра 0. Така не се игра фудбал. Статистички бевме подобри, премногу промашени зицери, и премногу испади на одбраната. Не знам која друга екипа игра променливо колку нас.

Секој втор меч црвен. После секој примен гол нервоза на максимум, концентрација 0, желба за игра 0. Така не се игра фудбал. Статистички бевме подобри, премногу промашени зицери, и премногу испади на одбраната. Не знам која друга екипа игра променливо колку нас.
Арсенал бе моите :cautious:

Јас веќе се навикнав на топло/ладно резултати, а вие ? :)

Avanti Roma!!!

nemavme sreka.... a i gojko glupak tezok.. od 4 gola 3 stek gi branese, posebno golot so glava i volejot na cavani

Caceres se povrzuva so Roma, agentot izjavil deka Caceres bi bil prifatil vednas da igra vo Roma, ostanuva na timovite da se dogovorat. Mozna bila zamena Borriello > Caceres, a mozno e i samo da se kupi Caceres... spored mene daj boze, dobar igrac, 25 godini, bas na pozicija na koja ni treba ( centralen / desen bek )

Osvaldo najverojatno ja propusta Catania :(
TRIGORIA: Problemi za Castana i Markuinhosa.
Markuinhosa muci groznica dok Castan ima problema sa desnom nogom.Pored njih trening je propustio i Osvaldo zbog kolena i jos nije sigurno da li ce igrati protiv Catanie

Caceres se povrzuva so Roma, agentereot izjavil deka Caceres bi bil prifatil vednas da igra vo Roma, ostanuva na timovite da se dogovorat. Mozna bila zamena Borriello > Caceres, a mozno e i samo da se kupi Caceres... spored mene daj boze, dobar igrac, 25 godini, bas na pozicija na koja ni treba ( centralen / desen bek )

Osvaldo najverojatno ja propusta Catania :(
TRIGORIA: Problemi za Castana i Markuinhosa.
Markuinhosa muci groznica dok Castan ima problema sa desnom nogom.Pored njih trening je propustio i Osvaldo zbog kolena i jos nije sigurno da li ce igrati protiv Catanie
Caceres dokolku dojde ke bide super ,baska toa moze i od Boriello da se oslobodimo !!

После пораз слабо ми се пишува :D ... ете Наполи убедливо не победи, си ги имавме своите шанси, но немавме реализатор како Кавани во тимот, Дестро и Бредли промашиа еден куп шанси .. сепак Дестро е млад и уште верувам во него, еве сега повторно ќе има шанса против Катанија да покаже што знае .. како што реков, никогаш незнаеме да ги искористиме укажаните прилики, со победа ќе бевме трети на табелата, али тоа е тоа .. Маркињо по се изгледа во Гремио ќе оди за 2+2 мил евра .. се спомнува некој Елиас од Спортинг Лисабон како негова замена .. еве сега од вас читам за Касерес, според мене тоа би било одличен трансфер, бидејќи човекот е универзалка и може да игра на сите позиции во одбраната, плус ако се ослободиме и од Бориело, тоа би било одлично !!!

Не очекува тежок дуел со Катанија на гости, каде само Милан и Јуве победија оваа година, незнам што да очекувам, поразот од Наполи ми ја разниша самодовербата ..

После пораз слабо ми се пишува :D ... ете Наполи убедливо не победи, си ги имавме своите шанси, но немавме реализатор како Кавани во тимот, Дестро и Бредли промашиа еден куп шанси .. сепак Дестро е млад и уште верувам во него, еве сега повторно ќе има шанса против Катанија да покаже што знае .. како што реков, никогаш незнаеме да ги искористиме укажаните прилики, со победа ќе бевме трети на табелата, али тоа е тоа .. Маркињо по се изгледа во Гремио ќе оди за 2+2 мил евра .. се спомнува некој Елиас од Спортинг Лисабон како негова замена .. еве сега од вас читам за Касерес, според мене тоа би било одличен трансфер, бидејќи човекот е универзалка и може да игра на сите позиции во одбраната, плус ако се ослободиме и од Бориело, тоа би било одлично !!!

Не очекува тежок дуел со Катанија на гости, каде само Милан и Јуве победија оваа година, незнам што да очекувам, поразот од Наполи ми ја разниша самодовербата ..

Ич да не му се секираш :D. И онака цела сезона играме променливо, овој пат со полн плен се враќаме од Сицилија.
или можеби не. :cool:

Avanti Roma!!!

Ич да не му се секираш :D. И онака цела сезона играме променливо, овој пат со полн плен се враќаме од Сицилија.
или можеби не. :cool:

Avanti Roma!!!

па таман добивме некоја стабилност, врзавме 6-7 победи, во кои имаше еден пораз од Киево, сега Наполи ни ја сруши самодовербата .. имаме сега две тешки утакмици со Катанија во гости и Интер, за кои не коментирам, а во продолжение се надевам дека ќе редиме победи :cool:

Не изгледаат добро работиве. Најверојатно ќе играме без Тоти, Освалдо, Маркињос и Пјанич. Да потсетам дека и Ромањоли е повреден, а Катанија одсекогаш ни создавала проблеми. Сепак да не кобам мислам дека може да се победи на мечов :)

промашувањата на Дестро и Бредли почнаа скапо да не чинат :mad:

игравме одлично, но Дестро промаши 3 чисти, а Бредли празен гол :confused:

не сакам да коментирам многу после пораз, сеуште верувам во овој тим, па и во Земан уште верувам, се надевам дека после оваа утакмица ќе почнеме поворно да победуваме, имам таков осет :)

Играта беше феноменална во првото полувреме, најмалку 5 чисти шанси пред гол, но кога не сака да влезе што можеме.
Дестро дефинитивно треба да поработи на реализација од причина што во тој дел е 0!

Но неочајувајте, ќе победиме и ние... некогаш. :D

Do koga ce se nadevame u ovoj proekt ??? Kako da ne ocajuvame be lugje ??? Neka ida svite u pizdu materinu ...Preku ku* mie od izrekite Roma izigra maestralno ama izgubi ...Pa sto ako sme izigrale koga neznaa gol da dadat ? Slepci....Onoj pak zemcono mislev deka svatil nesto so taja tikvata ama ocigledno sum se lazel...Lazio so nikakvi zasiluvanja ni bega 10 boda covece :facepalm: Primame golovi kako bez golman da igramo...Jebote formacija i taktika i zeman i sve po red od cistac do gazda....Sto ubavo bese porano so 5 milioni evra potroseni na leto imavme tim koj izboruvase plasman vo LS !!! A ovie mizernive nemozat edno Inter - Toto kup mesto da go osvojat dokolku pak go ima ova natprevaruvanje...
Izvinete na recnikov !! (se nadevam me razbirate) i pokraj se FORZA ROMA !!! <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom