Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арсенал бе моитеСекој втор меч црвен. После секој примен гол нервоза на максимум, концентрација 0, желба за игра 0. Така не се игра фудбал. Статистички бевме подобри, премногу промашени зицери, и премногу испади на одбраната. Не знам која друга екипа игра променливо колку нас.
Caceres dokolku dojde ke bide super ,baska toa moze i od Boriello da se oslobodimo !!Caceres se povrzuva so Roma, agentereot izjavil deka Caceres bi bil prifatil vednas da igra vo Roma, ostanuva na timovite da se dogovorat. Mozna bila zamena Borriello > Caceres, a mozno e i samo da se kupi Caceres... spored mene daj boze, dobar igrac, 25 godini, bas na pozicija na koja ni treba ( centralen / desen bek )
Osvaldo najverojatno ja propusta Catania
TRIGORIA: Problemi za Castana i Markuinhosa.
Markuinhosa muci groznica dok Castan ima problema sa desnom nogom.Pored njih trening je propustio i Osvaldo zbog kolena i jos nije sigurno da li ce igrati protiv Catanie
После пораз слабо ми се пишува... ете Наполи убедливо не победи, си ги имавме своите шанси, но немавме реализатор како Кавани во тимот, Дестро и Бредли промашиа еден куп шанси .. сепак Дестро е млад и уште верувам во него, еве сега повторно ќе има шанса против Катанија да покаже што знае .. како што реков, никогаш незнаеме да ги искористиме укажаните прилики, со победа ќе бевме трети на табелата, али тоа е тоа .. Маркињо по се изгледа во Гремио ќе оди за 2+2 мил евра .. се спомнува некој Елиас од Спортинг Лисабон како негова замена .. еве сега од вас читам за Касерес, според мене тоа би било одличен трансфер, бидејќи човекот е универзалка и може да игра на сите позиции во одбраната, плус ако се ослободиме и од Бориело, тоа би било одлично !!!
Не очекува тежок дуел со Катанија на гости, каде само Милан и Јуве победија оваа година, незнам што да очекувам, поразот од Наполи ми ја разниша самодовербата ..
Ич да не му се секираш. И онака цела сезона играме променливо, овој пат со полн плен се враќаме од Сицилија.
или можеби не.
Avanti Roma!!!