jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
не сум, заминав пред 10 денаабе во мкд си ти и ќе доаѓаш во ск ?![]()

не сум, заминав пред 10 денаабе во мкд си ти и ќе доаѓаш во ск ?![]()
Е така сигурно ќе освоиме титула нема грешка... Цел тим ни се родени шампиони...Бергонци ќе го суди мечот Интер-Рома, човекот лани на два меча(против јуве и лацио) му даде црвен на Стекеленбург
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:14 ---
последната желба на Земан за овој меркато:
"MARCO SAU IL BOMBER DI TONARA"
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qySwouFj5no
се смеевме ние и со претходната желба на Земан, зборам за гркот Таксидис, ама детето испадна полн погодок![]()
Трето место, титула тешко, реално така стојат работите, Бориело рекол ДА на Џенова, дев таму веќе од негаЕ така сигурно ќе освоиме титула нема грешка... Цел тим ни се родени шампиони...![]()
го гледаш талент и го зимаш, битно е да не го пропуштиш а неговото време ќе си дојде, еве што се случи со Нико Лопез, го зедоа за 1мил а тој во дебито и за 6мин игра постигна прекрасен гол како расен голгетерго купивме тој голманот од уругвај...стварно не знам зошто му е![]()
доколку мислиш дека по една одиграна утакмица и за двете екипи можеш да заклучиш кој е моментално подобар алал ти вера, од каде знаеш како ќе беше доколку Интер играше со Катанија а Рома со Пескара .. јас ти убаво образложив, средниот ред ви изгледа помоќен, спрема нашиот, но одбраната и нападот се тука некаде, можеби на Рома нападот е и подобар .. како и да е глупо е сега споредби да правиме, навистина е глупо оти тимовите имаат по една утакмица изиграно во калчото .. со тек на времето ќе видиме кој тим е подобар, вака целосно на хартија, не земајќи ги овие што ги поставив стартни постави туку вкупно капацитетот на тимовите, Интер има подобар тим, всушност тоа го покажуваат и годишните суми за плати кои ги одвојуваат двата тима, разликата е голема, многу голема ..Пупоне не зезај, не споредувај одбрана на Интер и одбраната на Рома. Цел тим на Интер е подобар моментално од Рома колку и да сум за Интер сум реален. Но не победуваат секогаш најдобрите. Ако си за кладба во аватар кажи (ајде да биде поинтересно, да има нешто да гледаме со повеќе желба)![]()
Нападот без сомневање ви е подобар, ама одбраната нема шанси. За кладбава само 1 недела аватар, не 1 година..доколку мислиш дека по една одиграна утакмица и за двете екипи можеш да заклучиш кој е моментално подобар алал ти вера, од каде знаеш како ќе беше доколку Интер играше со Катанија а Рома со Пескара .. јас ти убаво образложив, средниот ред ви изгледа помоќен, спрема нашиот, но одбраната и нападот се тука некаде, можеби на Рома нападот е и подобар .. како и да е глупо е сега споредби да правиме, навистина е глупо оти тимовите имаат по една утакмица изиграно во калчото .. со тек на времето ќе видиме кој тим е подобар, вака целосно на хартија, не земајќи ги овие што ги поставив стартни постави туку вкупно капацитетот на тимовите, Интер има подобар тим, всушност тоа го покажуваат и годишните суми за плати кои ги одвојуваат двата тима, разликата е голема, многу голема ..
--- надополнето: 2 септември 2012 во 04:33 ---
за кладба ти кажав дека не сакам, бидејќи не сум многу оптимист ради причините кои ги набројав .. мене и без таа кладба адреналинот ми рипа 100-ка![]()
Ок, ајде ќе се кладам само да ти ја исполнам желбата, вајда си имаш нешто спремено за аватарНападот без сомневање ви е подобар, ама одбраната нема шанси. За кладбава само 1 недела аватар, не 1 година..
Да да, никој не добива со нерешно. Немам избрано али не е нешто премногу, од Занети е иначеОк, ајде ќе се кладам само да ти ја исполнам желбата, вајда си имаш нешто спремено за аватар.. со нерешено никој не добива, така ли ?