- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.727
- Поени од реакции
- 1.998
Ајдееееееееееееееее РОМАААААААААААаа.... Осеќааав еј
На страната дури и точен резултат погодив. Со среќа нека е идеме напред. Еве го и Козак од Лацио црвен доби... Тоа ми се свиѓа идеме напред ... <3 РОМАА <3 !
--- надополнето: 11 април 2012 во 22:42 ---
Лече Наполи ... Паѓа Наполи и таму ... Удинезе Интер , нерешено ни одговара и Новара Лацио без Козак Лацио нема да тепа и полека но сигурно идеме на 3 то место. Мора да продолжи оваа еуфорија!
На страната дури и точен резултат погодив. Со среќа нека е идеме напред. Еве го и Козак од Лацио црвен доби... Тоа ми се свиѓа идеме напред ... <3 РОМАА <3 !--- надополнето: 11 април 2012 во 22:42 ---
Сега следува Фиорентина ... Ајде и нив да им покажеме кој е кој ... Многу сум среќен !Ајдееееееееееееееее РОМАААААААААААаа.... Осеќааав ејНа страната дури и точен резултат погодив. Со среќа нека е идеме напред. Еве го и Козак од Лацио црвен доби... Тоа ми се свиѓа идеме напред ... <3 РОМАА <3 !
Лече Наполи ... Паѓа Наполи и таму ... Удинезе Интер , нерешено ни одговара и Новара Лацио без Козак Лацио нема да тепа и полека но сигурно идеме на 3 то место. Мора да продолжи оваа еуфорија!

Ко да игра он стандарден за Нацио
se razgore bitkava za 3 mesto..
Dobro e za sega na 1 bod od Udinese na 4 od Lazio dojdovme pa gi zadrzavme sansite za 3 mesto...Komsivkite igraat vo nedela so Novara vo gosti pa ocekuvam neresen rezultat a nie vo 20:45 da ja pobedime Viola i na narednoto derbi so Juventus da vlezeme so pogolema samodoverba pa da im napravime sefte
FORZA ROMA !!!
Tuku sakav da prasam,dali Lazio navistina ke go kaznat poradi mestenje na natprevari...Za toa bea povikani Mauri i Rocchi i imase spekulacii kako Lazio ke bide kaznet so 6 poeni,pa taka nas bi ni se otvorila sirum portata na LS ....