jovanovski
Motherfucker Jones
според мене пеналот беше престрог а камоли црвен картон...но тоа е одиме понатаму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
wut? обожавам кога пичкците на ланцио се појавуваат само кога ќе победат, а кога ќе изгубат никаде ги нема...ajde placete ako vi e FORZA LAZIO

!!!

Нема утка, секое коло, Рома ја даваат, тоа ми се свиѓаВо недела во 15 часот директен пренос Рома-Палермо![]()
уште да победувавме секое коло, ќе бликав од среќа

.. се надевам во зимо ќе го продадеме и земеме некоја пара од него ... Освалдо секогаш опасен, тоа ти се вика напаѓач во форма ... и големо БРАВО за Ламела, момчето на своите 19 години во своето деби постигна гол каков што поединец во Рома нема дадено со години, алал му вера, се гледа дека е многу талентиран и многу надежен, сега уште да стекне искуство и ќе имаме играчиште, морам да го пофалам и Гаго, одличен на средината на теренот и да напоменам, кога влезе Бојан Кркич се осети свежина во тимот, значи наредната против Џенова сакам да ги видам Ламела, а пред него Освалдо и Кркич
Уште нешто незнам зошто секогаш така паѓаме наеднаш во играта,каде на противникот му оставаме многу простор за игра,голем ризик е тоа а и срцево ми застануваше неколку пати
следна е Џенова на нејзин терен во среда 20:45 ...Заедно со Тевез и Рио ФердинандЗимска трансфер желба на Рома е Тевез...Тевез кој пред да премине во Вест Хем беше многу блиску до потпис со Рома.Поради комплицираниот договор што го имаше Тевез со својот поранешен клуб, и големата сума на пари што требаше Рома да ја достави немаше среќен крај , Рома тогаш немаше пари...Сега со г-дин Бенедето Рома е блиску до позајмица а после може и откуп, ако се знае и пријателството што постои помеѓу Бенедето и Шеикот..