Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Ама да не биде ние 3 гола они нас 4 :)
Хе хе добра ти е оваа, туку денес што прочитав за враќање на Киву во редовите на Рома, а исто така се покажува интерес и кон Макси Родригез.

Хе хе добра ти е оваа, туку денес што прочитав за враќање на Киву во редовите на Рома, а исто така се покажува интерес и кон Макси Родригез.
макси росригес одлично би ни дошоло на местото не тадеи како лево крило:helou:

Еве ги играчите на располагање за денес:
2 CHRISTIAN PANUCCI
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
10 FRANCESCO TOTTI
13 MARCO MOTTA
14 FILIPE GOMES RIBEIRO
15 SIMONE LORIA
16 DANIELE DE ROSSI
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
20 SIMONE PERROTTA
21 SOULEMAYNE DIAMOUTENE
22 MAX TONETTO
23 VINCENZO MONTELLA
24 JEREMY MENEZ
25 GUILHERME DE MORAIS GUSMAO ARTUR
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
32 DONIEBER ALEXANDER MARANGON (DONI)
33 MATTEO BRIGHI
38 MARCO D’ALESSANDRO

Ај момци со среќа денес.. Се надевам дека ќе ја совладате Болоња, и ќе атакувате се посилно кон 4 место.. Среќно!!

И јас типувам на сигурна победа на Рома денес и ја имате мојата поддршка во борбата за четвртата позиција. Со среќа:smir:

Ајде, одиме на победа денес.
Во составот ме радува што го гледам Тоти. Би било интересно и да видиме уште еден гол на Лориа. :)

браво франческо!!! 1-0:vozbud: од пенал ама нема врска:smir:

dajte nekoj link dobar da e..:smir:

Да да да!
Уште еден гол на Тоти од пенал. :)
2-1 ајмо :vozbud:

2-1 и повторно Франческо од пенал:vozbud: браво мајсоре страшно го изведе пеналот

Крај.
2-1. Тоти и двата гола од пенал во 12 и 58 минута. :)
Не ја гледав утакмицата пошто нетот ме заебава, ама се надевам дека заслужено ги собравме 3те бода.

Честито победа :smir:

Добро е по подолго време повторно да се почувствува победата. Уште поголема радост ми направија двата гола на Тоти, сега од пенал беа ама ако. Победа меѓутоа работите за 4 место и по ова коло ќе останат непроменети. Е сега полека полека спремајте се за големото градско дерби со Лацио. Мора таму да се оди на победа по секоја цена. Ајде Рома можеме до 4 место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom