Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Сами сме си криви ако си дозволуваме да не дупат. Стегни им 3 комада прво, па нека не дупат. :)
Со Аталанта тоа копитото нивно назад играше со рака чисто, а судијата не ни побара мислење од вар. Денес му удира во гради и во рака и одма пенал. :)

Џеко имал фрактура на јаболчницата кога во дуел со дефанзивец се удри, но остана на терен до крај, а после натпреварот е веднаш опериран

Диавара во најдобар случај 3 месеци аут.. Во најлош 6 исто како Запакоста..
Агонијата продолжува средина на табела ќе биде успех.. Уште една сезона отидна у пм..

Изгледа утакмицата со Самдорија може да се откаже. Имало обилни дождови а се очекува да продолжат и за викенд. Од како шо пратам Рома незнам колку пати е одложувана утакмица со Самдорија ради дожд или стопирана па преигрувана. Чекаш две недели да си го гледаш клубот и ти ја одложуваат :(

Еве на презентацијата за екипата на Штурм како испадна нашиот Џузепе Џанини, да не беше овој лик, можеби немаше да го имаме Тоти цела негова кариера во Рома

Да не беше Џанини, јас денес немаше да навивам за Лече :love:

d9c42a2cfa8d7596e5391b18edad14d4.jpg

Изгледа утакмицата со Самдорија може да се откаже. Имало обилни дождови а се очекува да продолжат и за викенд. Од како шо пратам Рома незнам колку пати е одложувана утакмица со Самдорија ради дожд или стопирана па преигрувана. Чекаш две недели да си го гледаш клубот и ти ја одложуваат :(
Све си у право ама можда у моментов е подобро да се одложи.. Аџибадем систина сме моментално.. Па и поодморни ќе влезат со Борусија М. Сега следи период во кој на 3 дена ќе имаме натпревари..

Да не беше Џанини, јас денес немаше да навивам за Лече :love:

d9c42a2cfa8d7596e5391b18edad14d4.jpg
Да бе да, у Лече човекот растураше на 35 години пред пензија,затоа те импресионирал многу, мрш там, знам шо сакаш да кажеш :D
Автоматски споено мислење:

Све си у право ама можда у моментов е подобро да се одложи.. Аџибадем систина сме моментално.. Па и поодморни ќе влезат со Борусија М. Сега следи период во кој на 3 дена ќе имаме натпревари..
Се у ред тоа, во право си, али од друга страна фудбал ми се гледа, посебно Калинич сакам да го гледам прва постава, мислам дека ќе издоминира додека Џеко го нема :D

Чекавме две недели за 2 саати неделна нервоза... Згора на се добивме и 2 нови повредени играчи...

А што очекувавте бе луѓе? Реков ја боље да не се изигра..
Нови 2 повредени и секако црвен картон за копилето Клајверт..
Нека дојде наредна недела Милан и нека не тепа сред Рим и нека си направат пресвртница и тие..

Немаме играчи. Сите се повредени. Еве гледам Кристанте мувлата 3 месеци, а Калинич 2 месеци. До нова година очекувам мене да ме побараат да играм.

Кристанте нема користено болување како професионален играч, последна повреда која ја имал била во времето кога бил младинец во примавера тимот на Милан :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom