Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
Јебига се одлучија за Баптиста од управата ...
ako i ovoj ne e los ma da zarate e mn talentiran ima golema maana mnogu ja drzi topkata vo sebe k.ronaldo prvata godina vo man.utd
no go gledase li menez ima golem potencijal vo ova momce kako ne ja pogodi onaa kontra :helou:

ako i ovoj ne e los ma da zarate e mn talentiran ima golema maana mnogu ja drzi topkata vo sebe k.ronaldo prvata godina vo man.utd
no go gledase li menez ima golem potencijal vo ova momce kako ne ja pogodi onaa kontra :helou:
Абе зарате е катастрофа.Живник невиден.Околу него да има 10 играчи сите други да се сами и нема да ја подаде.И после давал голови.и јас да дриблам цела утакмица ќе поминам на некој.Иначе добра поставеност на играта и конечно пак да заличиме на тим.За тоти немам зборови исто бриги многу добро игра во последно време.Денекса сите беа одлични само како не им закачивме уште некој гол...Forza Roma

Да да, Менез има огромен потенцијал, одма кога влезе вчера ни живна нападот. Само треба малку повеќе да игра, за стварно да стане ѕвер. Му треба играње и искуство, и ќе гази дечкото!

Ајдеееее, кај е тој мочкото Зарате шо ќе ни даеше 2 гола?!?!?! Ајде кај е?!?!?!

ФОРЦА РОМАААА!!!!!

БАПТИСТА ЅВЕР!!!!!!!
Зарате не ви даде гол али вие сте на 16 место а лазио е на 6 така да не треба многу дигање чева...

Одлично сработено!!!

Лацио го примија од Рома!!!!

Баш сакав да пишам дека не е нешто нај нај Баптиста ама после тоа вчера сменив мислење. Само вчера Менез ме разочара. Слаба игра. Ама што е тоа битно кој играл слабо кој јако. Важното е дека Рома победи!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Друже не свакај како провокација..јас пишав само факти....како што казува табелата...инаку немам ништо против рома...вчера бев за нив... :smir:

ke ni kazuvas fakti na krajot na sezonata koga roma ke si go zazeme visokoto mesto na tabelata a lazio kako so igraat dobro bi im dal 5 mesto najveke

hahahahahahahah neznam koj go napravil toa no pristapot vo fan club lazio mi e zabranet
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
a ako tepa lazio na slednoto derbi vratite sirum ke se otvorat ama toa nema da se sluci pa zatoa veke nemozam da davam mislenja vo toj fan club:pos2::pos2::pos2:

Честитки и од мене за синоќешната победа во градското дерби. Нека им се множат победите и понатаму ... :)

Честито победа:)

Фала фала....

Инаку зарате им го одржал ветувањето на навијачите кога го прашале дали ќе постигне гол на дербито? тој гордо одговорил не еден, туку два...
Ете му се сеа, нека го јаде... А кога сме кај Зарате па ако Рома го земеше прва како што и бил понуден, јас сеа ќе дробев живци со него со таа СЕБИЧНОСТ негова...затоа си го имаме ние (ЗВЕРОТ) БАПТИСТААААААА....:baeh:

Инаку зарате им го одржал ветувањето на навијачите кога го прашале дали ќе постигне гол на дербито? тој гордо одговорил не еден, туку два...
Ете му се сеа, нека го јаде... А кога сме кај Зарате па ако Рома го земеше прва како што и бил понуден, јас сеа ќе дробев живци со него со таа СЕБИЧНОСТ негова...затоа си го имаме ние (ЗВЕРОТ) БАПТИСТААААААА....:baeh:

Ѕверот Баптиста, кој има дадено цели два гола до сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom