Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.990
- Поени од реакции
- 8.935
fala falaBravo roma . DAj boze posle ova da im trgne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
fala falaBravo roma . DAj boze posle ova da im trgne.
Па да имавте попаметна управа, сега ќе беше кај вас. Како што слушнав прееска, прво на Рома им бил понуден... :kesa:
ako i ovoj ne e los ma da zarate e mn talentiran ima golema maana mnogu ja drzi topkata vo sebe k.ronaldo prvata godina vo man.utdЈебига се одлучија за Баптиста од управата ...
Абе зарате е катастрофа.Живник невиден.Околу него да има 10 играчи сите други да се сами и нема да ја подаде.И после давал голови.и јас да дриблам цела утакмица ќе поминам на некој.Иначе добра поставеност на играта и конечно пак да заличиме на тим.За тоти немам зборови исто бриги многу добро игра во последно време.Денекса сите беа одлични само како не им закачивме уште некој гол...Forza Romaako i ovoj ne e los ma da zarate e mn talentiran ima golema maana mnogu ja drzi topkata vo sebe k.ronaldo prvata godina vo man.utd
no go gledase li menez ima golem potencijal vo ova momce kako ne ja pogodi onaa kontra :helou:
ako i ovoj ne e los ma da zarate e mn talentiran ima golema maana mnogu ja drzi topkata vo sebe k.ronaldo prvata godina vo man.utd
no go gledase li menez ima golem potencijal vo ova momce kako ne ja pogodi onaa kontra :helou:
Зарате не ви даде гол али вие сте на 16 место а лазио е на 6 така да не треба многу дигање чева...Ајдеееее, кај е тој мочкото Зарате шо ќе ни даеше 2 гола?!?!?! Ајде кај е?!?!?!
ФОРЦА РОМАААА!!!!!
БАПТИСТА ЅВЕР!!!!!!!
Зарате не ви даде гол али вие сте на 16 место а лазио е на 6 така да не треба многу дигање чева...
Друже не свакај како провокација..јас пишав само факти....како што казува табелата...инаку немам ништо против рома...вчера бев за нив... :smir:да не треба да плачиме ?

Друже не свакај како провокација..јас пишав само факти....како што казува табелата...инаку немам ништо против рома...вчера бев за нив... :smir:

Честито победа![]()
Инаку зарате им го одржал ветувањето на навијачите кога го прашале дали ќе постигне гол на дербито? тој гордо одговорил не еден, туку два...
Ете му се сеа, нека го јаде... А кога сме кај Зарате па ако Рома го земеше прва како што и бил понуден, јас сеа ќе дробев живци со него со таа СЕБИЧНОСТ негова...затоа си го имаме ние (ЗВЕРОТ) БАПТИСТААААААА....:baeh: