Фан клуб: Роџер Федерер

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Иако е веќе стар меч, морам да го споделам. Што му се случи на содерлинг, вакво газење немам гледано одамна!!

Da, da vo 10:30 e finaleto:smir:...inace murray ne igra nesto posebno, isto kako na ostanatite turniri samo so pomalce neiznudeni gresi:toe:

И без загубен сет... Треба нешто посебно да игра ?

И не беше Роџер на ниво.... Иако од него очекувам да се врати онаму каде што припаѓа....

Едит: Повторно се враќа на второ место на АТП листата

И без загубен сет... Треба нешто посебно да игра ?

И не беше Роџер на ниво.... Иако од него очекувам да се врати онаму каде што припаѓа....

Едит: Повторно се враќа на второ место на АТП листата

Овој турнир требаше да го освои да го е**м...Башка убедлива победа на Мареј...:tapp:

Федерер лесно се пласира во полуфиналето во Лондон со скор од 3-0 без ни еден изгубен сет. Следен противник би сакал да му биде Joke-ovic

Многу јака маичка извади за турниров у Лондон, перфектна!

Мене оваа комбинација премногу ми се допаѓа, штом не сум искоментирал до сеа очигледно е дека не сум бил импресиониран нешто особено, али црвенава сеа е врв..:smir:

Мене оваа комбинација премногу ми се допаѓа, штом не сум искоментирал до сеа очигледно е дека не сум бил импресиониран нешто особено, али црвенава сеа е врв..:smir:

Сината?

Плавата на US.Open?

Црниот комплет? = класика :)

И сеуште беззи губен сет си гази Роже,денес ќе биде најтешкиот испит и верувам најубавиот меч кој ќе го добие против рафа.

Тооо мајсторе...ај уште еден ас...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom