Борозан раскинал со Загреб, не бил подготвен за новата сезона. Толку ракомет од него изгледа следен трансфер би му бил во некој од Которските кланови
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес во колку саат е утакмицата со Еурофарм и на кој тв канал ќе ја даваат?
Денес во колку саат е утакмицата со Еурофарм и на кој тв канал ќе ја даваат?
Да, ќе може и на РФМ каналот на youtube да се гледа.Znae nekoj Dali ke moze da se gleda i na YouTube kanalot?
Zaedno peele pesni za Vardar?По пат Комити се пресретнаја со Чкембари во Ресен пред продавницава до мене, нешто пазареа, па после заедно пееја песни за Вардар![]()
Грешка е,по која логика Комити идат од Ресен се знае кој е патот од Скопје до Охрид,така да утнал нешто.Zaedno peele pesni za Vardar?
Pa i mene mi e čudno. Se presretnale so Čkembari pred prodavnica u Resen pa ušte zaedno peele vardarovi pesni.Грешка е,по која логика Комити идат од Ресен се знае кој е патот од Скопје до Охрид,така да си утнал нешто.
Абе Ресен ќе ви го превртиме ни куче ни маче нема да остани. Ви ги испразнивме фрижидерите пиво не ви остана за три дена. Екипата е на пат, мирни да бидитеПо пат Комити се пресретнаја со Чкембари во Ресен пред продавницава до мене, нешто пазареа, па после заедно пееја песни за Вардар![]()