Фан клуб - РК Вардар

Кога се игра?Сабота?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Би требало да е недела, е сега за терминот треба да одлучат нашите, на Flashscore секогаш се неофицијални термини, ама во период од 17 до 19h би требало да биде...

Ептен лесно ги размонтиравме, доминација од почеток до крај. Ми дојде душава на место :D
Иако на ваков клучен натпревар беше доста ризичен потег да играме без Моралес а со браќава Њокас без разлика колку сме подобри од нив.

Иако на ваков клучен натпревар беше доста ризичен потег да играме без Моралес а со браќава Њокас без разлика колку сме подобри од нив.
Моралес се повреди уште на првенствената со Еурофарм 2, затоа ни на купот не играше.

Значи и Дијало 100% си оди.

Што се случува со Дејвис ???

Останува уше Давис да го потврдат :)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Пикер и некој за одбрана да игра ќе донесат. Неочекувам повеќе. Иако стварно чудно што остана овој Чувара. Не му беше дадена некоја шанса, тоа што му се даде не се покажа, и поред Дибиров, неиграње СЕХА, и правилото за домашно првенство, најверојатно нема ни нешто да игра следнава сезона.

Последно уредено:
Пикер и некој за одбрана да игра ќе донесат. Неочекувам повеќе. Иако стварно чудно што остана овој Чувара. Не му беше дадена некоја шанса, тоа што му се даде не се покажа, и поред Дибиров, неиграње СЕХА, и правилото за домашно првенство, најверојатно нема ни нешто да игра следнава сезона.
За одбрана Диало е специјалист и тоа доста солидно си ја вршеше работата. Дали ќе го задржат тоа е веќе друго прашање.

Последно уредено:

neznam zosto mislis deka ne se pokaza... mene mi bese sosema ok bar ona sto se sekavam. pokraj timur nikoj nema da se naigra, on e masina ama tie minuti sto gi dobi gi iskoristi ok.

malku cudno sto go zadrzuvaat na taa pozicija ne vredi da imame stranec. valjda nema golema plata...

neznam zosto mislis deka ne se pokaza... mene mi bese sosema ok bar ona sto se sekavam. pokraj timur nikoj nema da se naigra, on e masina ama tie minuti sto gi dobi gi iskoristi ok.

malku cudno sto go zadrzuvaat na taa pozicija ne vredi da imame stranec. valjda nema golema plata...
На почетокот на сезоната Вујо му даде неколку прилики во ЛШ, катастрофално одигра дечкото. На два натпревари кога се кршеше резултатот на крај, утна зицери во контра. Очигледно беше дека имаше трема и притисок го изеде. Во еден натпревар мислам дека два пати ја оплеска на крај.

А се согласувам дека е чудно странец да се држи на таа позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom